Schneider Electric a oferit soluții integrate de securitate și management pentru Sun Plaza, în valoare de 1700000 de euro

 București, 20 aprilie 2011 —Schneider Electric, specialist global în managementul energiei a implementat un sistem integrat de securitate și management în cadrul centrului comercial Sun Plaza București, cel mai mare centru comercial din capitală, în valoare de 1.700.000 Euro.

Foto Sun Plaza

 Soluțiile oferite au vizat integrarea sistemului de acces cu celelalte sisteme, alimentarea în siguranță cu energie electrică a echipamentelor cu care este dotată clădirea, precum și monitorizarea consumurilor pe care le au. Aceste procese oferă beneficiarului o planificare mai bună a costurilor fiecărui partener din complexul comercial, precum si condiții maxime de siguranță pentru vizitatori.   

 ”Procesul de management al clădirii împreună cu cel de securitate sunt esențiale atunci când avem de-a face cu zone extinse și foarte intens traficate. Aceasta provocare ne-a oferit șansa să contribuim la implementarea unei soluții complete în unul dintre cele mai mari spații comerciale din București” a declarat Saulo Spaolanse, Country President Schneider Electric România.

Share