Ridge Tool doneaza 20 000 de euro Universitatii de Petrol si Gaze Ploiesti

Ridge Tool Romania continua programul de sprijin educational “We build reputations”. Universitatea de Petrol si Gaze din Ploiesti va beneficia de o donatie in valoare de 20 000 de euro. Acesta include echipamente de filetat tevi, echipamente pentru sertizat conducte, locatoare de utilitati, clesti, taietoare, precum si alte scule de mana.

foto Laborator al Universitatii de Petrol si Gaze

“Am ales Universitatea de Petrol si Gaze din Ploiesti pentru a face aceasta donatie, deoarece istoria Ridgid este strans legata de exploatarea petrolului si a gazelor naturale. Ma bucura faptul ca putem oferi sansa studentilor sa se familiarizeze cu cele mai noi tehnologii din domeniu ” declara Camil Aliman, Area Manager Romania si Ungaria al companiei Rigde Tool Europe NV.

foto Camil Aliman,  Area Manager Ridge Tool pe Romania si Ungaria

Studentii vor beneficia si de intership-uri oferite de Metatools, partenerul Ridge Tool. De asemenea, absolventii si studentii in anii terminali vor avea sansa obtina un loc de munca in aceasta companie.

 Pana in prezent, Ridge Tool a dotat Laboratorul de Termotehnica al Universitatii Tehnice din Cluj cu echipament in valoare de 20 000 de euro. De asemenea, Facultatea de Instalatii din cadrul Universitatii Tehnice de Constructii Bucuresti a primit dotari de 40 000 de euro.

Programul de dotare al facultatilor tehnice va continua atat in Romania cat si in alte tari din sud-estul Europei. Obiectivul este sprijinirea invatamantului in vederea integrarii in domeniul profesional a unor absolventi bine pregatiti.

 RIDGID® – brand de­tinut de Ridge Tool Company – este lider în produc­ia de scule de mâna si electrice, în portofoliul sau intrând de asemenea masini de filetat si pentru cura­tat conducte si peste 300 de tipuri de scule utilizate în domeniul instala­tiilor sanitare, HVAC/R, sectoare industriale, energie, petrol, utilitat­i publice si domeniul comercial.

Subsidiara a Emerson Professional Tools™ – compania Ridge Tool este prezenta si în România din 2005, unde a început activitatea de product­ie în anul 2008. Ridge Tool a inaugurat în urma cu doi ani, în cadrul Parcului Industrial Tetarom II din Cluj-Napoca, un Centru Regional RIDGID pentru Europa Centrala si de Est, incluzând o Unitate de Produc­ie, un Centru de Training si Suport Tehnic, un Showroom si un Centru de Relatii cu Clientii.

Share