Noul centru medical GTL MEDICAL CLINIC, amenajat cu produse Kludi

București, 27 iunie 2012 – Kludi România, filiala locală a producătorului german de baterii de lux pentru baie și bucătărie, a finalizat un proiect important, ca urmare a instalării produselor sale din gama KLUDI MARIS în centrul medical GTL MEDICAL CLINIC din Bacău.

„Suntem încântați să anunțăm noi proiecte de amploare în sectorul medical privat din România, în care bateriile sanitare Kludi au avut un rol important în amenajarea spațiului. Pe piața locală, Kludi oferă produse dedicate domeniului medical și ne bucurăm să constatăm că și centrele medicale din România înțeleg beneficiile și fac alegerea în favoarea unor baterii sanitare de calitate, specializate, cu funcționalități multiple care să sprijine personalul medical în menținerea unui nivel ridicat de igienă necesar activității în cadrul unor asemenea instituții”, a declarat Florin Barabaș, Managing Director Kludi România.

„Localizat în Bacău, centrul medical GTL Medical Clinic a fost deschis pentru a satisface o nevoie acută de servicii medicale de înaltă calitate și profesionalism în zona de nord-est a țării. Cu specialiști competenți în oferirea unei game foarte extinse de specializări medicale, ne-am dorit să utilizăm cele mai bune echipamente sanitare și medicale în amenajarea și utilarea clinicii noastre. În acest sens, produsele Kludi au reușit să ne convingă prin confortul ridicat în utilizare, nivelul superior de siguranță și perioada îndelungată de garanție și post-garanție a bateriilor de 5, respectiv, 10 ani”, a declarat, la rândul său, Ana-Maria Merlușcă-Crâșmaru, General Manager GTL MEDICAL CLINIC din Bacău.

Astfel, bateria monocomandă pentru duș KLUDI MARIS este un model deosebit care oferă beneficii multiple utilizatorului, precum protecția împotriva fluctuațiilor de presiune a apei și limitatorul de apă fierbinte, în vreme ce bateria de lavoar KLUDI MARIS se distinge printr-un sistem de montare rapidă, dispune de un perlator Eco care ajută la economisirea apei cu până la 40% și prezintă cel mai ridicat nivel de silențiozitate, fiind inclusă în clasa I de zgomot. Bateriile sanitare pentru duș și pentru lavoar KLUDI MARIS pot fi achiziționate din rețeaua Romstal la prețul de 248.97 lei și, respectiv, 258.97 lei, cu TVA inclus.

Produsele Kludi au devenit alegerea potrivită pentru mai multe spitale și centre medicale private și publice din România, între care Spitalul Clinic Colțea din București, Spitalul de Oncologie din Brașov și Spitalul Multidisciplinar Arcadia și Centrul de Imagistică Medicală Arcadia din Iași.

Share