ABB are un nou Country manager în România

Tomasz Wolanowski îl urmează pe Peter Simon care a fost Country manager pentru ABB în România în ultimii 18 ani

București, 9 septembrie 2013 – Tomasz Wolanowski a fost numit recent în funcția de Country manager pentru ABB în Romania, începând cu data de  1 septembrie 2013. Dl. Wolanowski îi urmează domnului Peter Simon care s-a retras din activitate după o carieră de 38 ani în ABB.

Tomasz Wolanowski Country Manager ABB în România

Tomasz Wolanowski, 45 ani este cetățean polonez și lucrează la ABB din anul 1994. În tot acest timp a ocupat mai multe poziții de management în cadrul companiei, în principal în zona de marketing și vânzări. Tomasz Wolanowski are studii de master în Economie la Universitatea din Lodz, Polonia.

„Sunt pregătit să continui tendința ascendentă a ABB în România și am convingerea că România va continua să se bucure de oportunități bazate pe poziția sa geografică și pe dimensiunea pieței sale. În plus, punerea la dispozitia clienților locali a majorității produselor ABB disponibile va rămâne o prioritate importantă.” – a spus Tomasz Wolanowski.

Peter Simon se retrage după o carieră impresionantă de 38 ani în cadrul ABB unde a deținut de-a lungul timpului poziții importante de management, cele mai recente fiind acelea de Country manager pentru ABB România în ultimii 18 ani și de manager pentru ABB în grupul de țări România, Bulgaria și Republica Moldova.

ABB România furnizează soluții sigure și eficiente din punct de vedere energetic în domeniile generării, transportului și distribuției energiei electrice cât și pentru creșterea productivității în cadrul operațiunilor industriale. Compania se află în contact permanent cu nevoile clienților săi, asigurând acces rapid și ușor la întreaga gamă de produse, servicii și solutii ABB, prin intermediul diviziilor prin care compania operează – Produse Energetice, Sisteme Energetice, Acționări și Automatizări Discrete și Produse pentru Joasă Tensiune.

ABB (www.abb.com) este lider în tehnologiile energetice și de automatizări care permit clienților din domeniul utilităților și industriei să își îmbunătățească performanțele, diminuând impactul asupra mediului inconjurător. Grupul de companii ABB operează în aproximativ 100 țări, având in jur de 145 000 angajati.

Share