KLUDI România anunță parteneriatul cu Bravo Group pentru distribuirea produselor din gama DIY

București, 25 aprilie 2012 – Producătorul de baterii de lux pentru baie și bucătărie KLUDI România anunță încheierea unui parteneriat cu Bravo Group, unul dintre cei mai importanți distribuitori și importatori de obiecte sanitare și placări ceramice din România. Astfel, începând cu luna martie, Bravo Group distribuie produsele KLUDI din gama DIY pe întreg teritoriul țării, în marile rețele do-it-yourself din România.

„Suntem foarte bucuroși de încheierea acestui parteneriat care ne oferă oportunitatea de a extinde prezența produsele noastre. Bravo Group devine astfel un partener strategic al KLUDI în România”, a declarat Florin Barabaș, Managing Director KLUDI România.

Adresându-se unui client exigent în privinta calitații și designului, Bravo Group distribuie numai produse care răspund acestor cerințe, așa cum sunt și gamele de baterii pentru baie și bucătărie D-VISE, D-CORE și D-TAIL, precum și dușurile D-ZIRE de la KLUDI.

Bravo Group dispune de o logistică proprie care deservește săptămânal unitățile DIY, un personal specializat în gestionarea relației cu clienții tip do-it-yourself și un sistem informatic capabil să gestioneze stocurile necesare unor livrări prompte ale produselor KLUDI.

Pagina de Facebook a revistei Instalatorul:

http://www.facebook.com/pages/Revista-Instalatorul/282009145163056

Share