KLUDI România a lansat 4 game de produse dedicate exclusiv magazinelor DIY

București, 2 mai 2012 – Producătorul de baterii de lux pentru baie și bucătărie KLUDI România a lansat 4 game de produse dedicate exclusiv sectorului DIY (Do It Yourself). Astfel, începând cu luna martie, gamele de baterii pentru baie și bucătărie D-VISE, D-CORE și D-TAIL, precum și dușurile D-ZIRE de la KLUDI sunt disponibile în marile rețele DIY din România.

„Decizia de a lansa noile game de produse a pornit din dorința de a fi mai aproape de consumatorii finali, oferindu-le posibilități multiple și facile de achiziție a produselor KLUDI, disponibile în magazinele DIY. Mai mult decât atât, acestea sunt prezentate într-un ambalaj ce conține indicații explicite privind asamblarea și montarea, permițând astfel o instalare rapidă de către orice utilizator. Astfel, estimăm o creștere a vânzărilor KLUDI în retailul DIY cu cel puțin 100% față de anul trecut”, a declarat Florin Barabaș, Managing Director KLUDI România.

Florin Barabas, Managing Director KLUDI Romania

Gamele de baterii pentru baie și bucătărie D-VISE, D-CORE și D-TAIL și dușurile D-ZIRE au înlocuit gamele de baterii TERCIO, OBJEKTA, MX și dușurile ZENTA în magazinele DIY, acestea fiind în continuare disponibile pe piața românească în showroomuri și magazinele specializate pe produse sanitare.

Baterie cada-dus KLUDI D-TAIL

Beneficiind de o perioadă de garanție de 5 ani și de post-garanție de 10 ani, noile baterii pentru baie și bucătărie KLUDI dedicate exclusiv rețelelor DIY au prețuri cuprinse între 278 lei și 524 lei.

Set dus KLUDI D-ZIRE

Setul de duș, para de duș și accesoriile oferite de gama D-ZIRE au o garanție de 2 ani și prețuri cuprinse între 70 lei și 440 lei.

https://www.facebook.com/pages/Revista-Instalatorul/282009145163056

Pentru mai multe informații vă rugăm vizitați www.kludi.ro

Share