Expoziția internațională ROMTHERM 2012

Organizatorii expozitiei internationale ROMTHERM va invita, in perioada 24 – 27 aprilie 2012, sa descoperiti avantajele unei tehnologii inovatoare in cadrul celei de-a XVII-a editii a celui mai asteptat eveniment dedicat echipamentelor de incalzire, racire si conditionare a aerului din Romania.

ROMTHERM - 2012

Pentru editia din acest an, o parte din companiile participante au ales sa dezvaluie in avans cateva dintre noutatile pe care le vor prezenta vizitatorilor.

ICPIAF SA va prezenta in premiera centrala Micropunct Termic Compact Tip Microterm ce realizeaza o legatura directa a locuintei, a blocului, cu furnizorul de agent primar.

SCHWANK ROMANIA va prezenta noua generatie de tuburi radiante SuperTube:
Acest nume este sinonim cu inalta eficienta energetica. SuperTube transforma 77.5% din energia utilizata in caldura radianta. Schwank inca odata ridica nivelul eficientei energetice pentru tuburile radiante infrarosu pe gaz prin acest model de tub radiant revolutionar. Prin utilizarea tubului radiant SuperTube® costurile energetice pot fi reduse cu pana la 32% comparativ cu tuburile radiante clasice.

Schimbatoare de caldura cu placi
IPROS va prezenta schimbatoare de caldura cu placi dupa licenta producatorului mondial de prestigiu, GEA PHE Systems. Acestea se disting prin fiabilitatea lor si multiplele domenii de folosinta. Se folosesc in scopuri diferite, de la numeroasele procese obisnuite de zi cu zi pana la procese tehnologice din cele mai pretentioase.

DARAQUA Noutatile cu care o sa ne prezentam la targ sunt din domeniul filtrarii si tratarii apei. Vorbim aici de sisteme de filtrare de ultima generatie a apei prin osmoza inversa, filtre de capacitate mare (rezidentiale), dedurizatoare, sterilizarea apei cu ajutorul lampilor UV. Componentele provin de la producatorul german Blue Filters, compania noastra fiind importatorul oficial in Romania.

AFRISO-EURO-INDEX, cu ocazia impliniii a 20 de ani de prezenta in Romania prin filiala proprie va asteapta la standul sau pentru a va prezenta cu aceasta ocazie oferte promotionale si noi produse.

HOBBIT INTEGRAL va prezenta`noul termostat DEVIREG TOUCH cu 5 ani garantie inclusa.

EL-MONT
Sisteme pentru incalzirea prin pardoseala DANGULV ce pot fi instalate in orice tip de podea, oferind confort caselor dumneavoastra, cladirilor publice, cladirilor industriale, pana la constructii de drumuri si poduri la incalzirea pentru topirea zapezii si a ghetii de pe suprafete deschise cum ar fi: zone de acces la garaje, trepte exterioare, parcari, piste de rulaj pe aeroporturi, piste de decolare si aterizare, poduri, terenuri de sport, stadioane. Pompe de caldura, sisteme si solutii. Panouri solare, sisteme pentru incalzirea prin pardoseala.

AUSTRO PIPESYSTEMS
In primavara acestui an venim pe piata cu un produs nou, absolut uimitor: FITINGUL PRIN INFINGEREKELOX PROtec. Imbinarea prin acest fiting este una de lunga durata, o imbinare sigura care nu mai poate fi desfacuta si este absolut etansa la difuzia de oxigen si de abur. Singura unealta de lucru este calibratorul, iar imbinarea nu poate fi facuta fara ca teava sa fie calibrata. Materialul este de cea mai inalta calitate: alama metalizata, neporoasa, iar camasa exterioara din poliamida.

TRIVAS GRUP
Protectoare automate de echipamente, tip eap si avr Caracteristica de baza a acestora consta in faptul ca asigura o tensiune constanta de 220V, pe o plaja a variatiilor de retea cuprinsa intre 120 si 260V. Sunt absolut necesare in cazul consumatorilor sensibili la fluctuatii/varfuri de tensiune, si anume: televizoarele cu plasa, masinile de spalat, aerele conditionate, frigiderele, centralele termice etc.

Termostatele ambientale, tip control-temp
Sunt destinate comandarii instalatiilor termice si/sau de climatizare, compatibile cu majoritatea tipurilor de cazane comercializate in Romania, fiabile, cu un design deosebit, asigurand in conditii optime un regim economic de utilizare a energiei termice in spatiile casnice sau rezidentiale.

SC LPV PROIECT CONSULT SRL are privilegiul de a reprezenta in Romania pe unul dintre cei mai importanti producatori in domeniul instalatiilor de incalzire centrala si anume BUDERUS.

TALOS ACRDUAL
HALCOR reinventeaza utilizarea cuprului in tevile HVACR cu ajutorul unei tehnologii de productie noua. Noua inventie pastreaza avantajele cuprului, in acelasi timp realizeaza diferentierea produselor si preturilor competitive pe piata. Tevile DUAL Talos sunt proiectate inovativ pentru a oferi solutii optimizate prin combinarea proprietatilor mecanico chimice si fiabilitatii cuprului cu competitivitatea datorata greutatii reduse a aluminiului.

ROMTHERM este un eveniment organizat de catre ROMEXPO S.A. in colaborare cu Camerele de Comert si Industrie din Romania.

Programul de vizitare al expozitiei este urmatorul:

  • 24 – 26.04.2012 intre orele 10:00-18:00.
  • 27.04.2012 intre orele 10:00-16:00

Pentru mai multe informatii va invitam sa accesati site-ul dedicat evenimentului: www.romtherm.ro

Va informam ca expozitia poate fi vizitata gratuit completand
invitatia online disponibila pe site-ul www.romtherm.ro

Share