Cel mai puternic ciocan demolator electric de 11 kilograme din lume: GSH 11 VC Professional de la Bosch

La 80 de ani de la prezentarea primului ciocan electric, Bosch lansează pe piață ciocanul demolator GSH 11 VC Professional. Având o putere de 1700 W și o forță de impact de 23 J, acesta este cel mai puternic ciocan demolator electric la nivel internațional, în clasa de 11 kilograme. GSH 11 VC Professional oferă, de asemenea, cel mai bun raport putere-greutate din categoria sa.

GSH 11 VC

Astfel se favorizează mobilitatea profesioniștilor și se sporește eficiența muncii. Datorită mecanismului de amortizare a vibrațiilor, GSH 11 VC Professional de la Bosch are cea mai lungă perioadă de funcționare permisă pentru un ciocan demolator din clasa sa. Mai mult, designul special prin care carcasa mecanismului ciocanului este alungită și poziționată în mijlocul uneltei echilibrează centrul de greutate al sculei electrice, iar lungimea mai mare cu câțiva centimetri asigură o manevrare confortabilă atunci când se lucrează în plan vertical, de sus în jos. Ciocanul demolator GSH 11 VC Professional este la fel de fiabil atât atunci când este utilizat pentru lucrări de demolare și corectare în beton și piatră, cât și când este folosit pentru spargerea țevilor, a conductelor de ventilație și a cablurilor montate, sau la îndepărtarea plăcilor de gresie. Numărul de percuții la turația nominală poate fi setat între 900 și 1700 de rotații pe minut.

Mecanismul de amortizare a vibrațiilor permite perioade și mai lungi de funcționare

Perioada de funcționare permisă pentru ciocanul GSH 11 VC Professional de la Bosch este mult mai mare decât cea a altor ciocane demolatoare din categoria sa. Acest lucru este posibil datorită unui mecanism optimizat de amortizare a vibrațiilor, precum și a decuplării mânerului principal și a mânerului lateral. Grație acestor caracteristici, scula electrică Bosch are un nivel mai scăzut de vibrații, de 8 metri pe secundă². Rata medie de îndepărtare a materialului este de peste o tonă de beton pe oră.

utilizare GSH 11 VC

Ciocanul demolator are un suport SDS-max, care asigură schimbarea rapidă a accesoriilor, fără a necesita utilizarea altor unelte. Acesta poate fi folosit în combinație cu numeroase accesorii, precum dalta plată „RTec Sharp” SDS-max și dalta ascuțită „RTec Speed”. Aceste dălți au muchii tăietoare cu auto-ascuțire, datorită cărora ating o rată înaltă de îndepărtare a materialului, pe întreaga lor durată de viață. Prin urmare, sunt perfect adecvate pentru a fi utilizate împreună cu ciocanul demolator. Sistemul de fixare „Vario” permite prinderea dălților în douăsprezece poziții, adaptându-se cu precizie fiecărei situații de lucru. Aceste caracteristici ale ciocanului demolator GSH 11 VC Professional sunt completate de afișajul care arată intervalele de service, indică necesitatea schimbării periilor de carbon și conține o funcție Constant Electronic ce asigură o rezervă de putere în sarcină. În plus, butonul de pornire/oprire, amplasat pe mâner, poate fi acționat în mod confortabil în orice moment.

Ciocanul demolator GSH 11 VC Professional este disponibil în cadrul punctelor de desfacere specializate și este furnizat împreună cu mânerul lateral și dalta ascuțită „RTec Speed”, într-o carcasă pentru transport.

Pentru mai multe informații accesați www.bosch-professional.com/ro/ro sau www.bosch.com.ro.

Share