Bilete electronice gratuite la HANNOVER MESSE 2013 !

Între 8 și 12 aprilie a.c. la Hanovra, se va desfășura ediția anuală a HANNOVER MESSE, cea mai importantantă expoziție dedicată tehnologiei din 11 ramuri industriale de vârf, tema de anul acesta fiind industria integrată.

hannover messe
Hannover Messe 8-12 aprilie 2013

Pentru a facilita accesul vizitatorilor, organizatorul Hannover Messe oferă posibilitatea procurării biletelor electronice direct prin accesarea link-ului http://www.hannovermesse.de/en/promo?phot4

Acest link direcționează către website-ul de inregistare/activare a biletelor electronice pentru CEBIT 2013. Codul asociat cu acest link este valid pentru numarul de bilete electronice personalizate pe care le-ati comandat. Rețineți că atât biletele tipărite cât și biletele electronice sunt bilete valabile pentru o zi.

După înregistrare, fiecare oaspete primeste prin e-mail un bilet electronic personalizat pentru tiparire (pe hârtie format DIN A4 letter size), pentru a fi arătat la intrarea în expoziție.

Asigurați-vă oaspeții că biletul lor este valid numai dupa inregistare/activare, aceasta fiind cea mai convenabila cale online de procurare a biletelor de acces la expoziție.

Pentru detalii complete asupra biletelor electronice și înregistrării obligatorii a biletelor, puteți să accesați www.hannovermesse.de/ticketregistration și www.hannovermesse.de/complimentarytickets.

hannover messe domenii 2013
Hannover Messe secțiuni expozante

Fiecarea bilet de intrarea la expoziție este valabil și pentru mijloacele de transport public de la/la expoziție, în zona Greater Hannover (GVH),în ziua sosirii (ce trebuie marcată pe bilet).

Share