Bilete electronice gratuite la CEBIT 2013 !

Între 5 și 9 martie a.c. la Hanovra, se va desfășura ediția anuală a CEBIT, cel mai important târg dedicat tehnologiei informației.

cebit
CeBIT

Pentru a facilita accesul vizitatorilor, organizatorul Hannover Messe oferă posibilitatea procurării biletelor electronice direct prin accesarea link-ului http://www.cebit.de/en/promo?3uhrm .

Acest link direcționează către website-ul de inregistare/activare a biletelor electronice pentru CEBIT 2013. Codul asociat cu acest link este valid pentru numarul de bilete electronice personalizate pe care le-ati comandat. Rețineți că atât biletele tipărite cât și biletele electronice sunt bilete valabile pentru o zi.

Acces CeBIT
Acces CeBIT

După înregistrare, fiecare oaspete primeste prin e-mail un bilet electronic personalizat pentru tiparire (pe hârtie format DIN A4 letter size), pentru a fi arătat la intrarea în expoziție.

Asigurați-vă oaspeții că biletul lor este valid numai dupa inregistare/activare, aceasta fiind cea mai convenabila cale online de procurare a biletelor de acces la expoziție.

Pentru detalii complete asupra biletelor electronice și înregistrării obligatorii a biletelor, puteți să accesați www.cebit.de/ticketregistration și www.cebit.de/complimentarytickets.

Fiecarea bilet de intrarea la expoziție este valabil și pentru mijloacele de transport public de la/la expoziție, în zona Greater Hannover (GVH),în ziua sosirii (ce trebuie marcată pe bilet).

Share