Peter STRACAR CEO al GE pentru regiunea ECE

Începând cu data de 1 ianuarie 2013, Peter Stracar a fost numit CEO al GE în Europa Centrală și de Est (ECE), unde compania are aproximativ 26.000 de angajați, deține 18 fabrici, cinci centre tehnologice și trei bănci.

Peter Stracar

ECE este o regiune importantă pentru GE și constituie în prezent o piață de 4,5 miliarde USD pentru companie. În același timp, este și un important centru de tehnologie, inginerie și producție pentru diviziile de aviatică, energie și medicală ale GE. Nevoia de modernizare a infrastructurii regiunii, dorința de a-și îmbunătăți competitivitatea și prezența îndelungată a companiei GE în ECE transformă această regiune într-o importantă piață de creștere pentru companie. Peter Stracar își propune să încurajeze creșterea, valorificând parteneriatele cheie ale GE în regiune.

Înainte de a veni la GE, Peter Stracar a fost președintele diviziei Asia Pacific a companiei Hilti Corporation cu sediul în Hong Kong, aceasta fiind ultima sa funcție în cei 18 ani de carieră la Hilti Corporation. Înainte de a ocupa acest post, a fost vice-președinte pentru Orientul Mijlociu și Africa. În timpul mandatului său la Hilti, a deținut și funcții de conducere în Republica Cehă, Liechtenstein și Ungaria.

Născut în Republica Cehă în anul 1965, dl. Stracar are o diplomă de master în inginerie electronică și informatică obținută în cadrul Universității Tehnice din Kosice/Slovacia și și-a început cariera la IBM Europa de Est în Viena și Praga.

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să accesați geforcee.geblogs.com

Share