STEINEL a furnizat soluții pentru mai multe centre DEDEMAN

MAGAZIN DEDEMAN BĂNEASA ECHIPAT CU SENZORI STEINEL

Colaborarea STEINEL  România cu echipa Dedeman Proiecte, a început odată cu proiectul Dedeman Băneasa, unde am reușit sa eficientizam soluțiile de control al surselor de iluminat aflate în parcarea subterană, depășind cu succes cerințele tehnice și comerciale, acolo fiind montati senzorii de miscare IS 2360-3

https://www.steinel.de/en/lights-sensors/steinel/is-2360-3-eco.html.

Au urmat apoi centrele logistice aflate în localitățile Techirghiol, Bacau, Oradea și Turda. Astfel, am reușit să câștigăm încrederea clientului nostru Dedeman, în principal datorită soluțiilor de excepție furnizate de Steinel, și de asemenea prin suportul tehnic acordat direct în proiect ori de câte ori a fost necesar, și totodată grație calculelor de  luminotehnică oferite în mod gratuit și neconditionat pentru partea de iluminat.
Astfel, în prezent ne poziționam hotărât ca singurul furnizor de soluții de detecție a prezenței în proiectele Dedeman.

CENTRUL LOGISTIC DEDEMAN TURDA

Suprafața totală a proiectului Dedeman Logistic Turda este de peste 50.000 mp.
Soluțiile Steinel pentru eficientizarea consumului de energie electrică datorat iluminatului, sunt dispuse în tot proiectul.

În depozit, iluminatul este controlat de către senzorii de miscare IS 345 MX HB https://www.steinel.de/en/lights-sensors/products/sensors/knx/is-345-mx-highbay.html    si IS 3360 MX HB https://www.steinel.de/en/lights-sensors/products/sensors/motion-detectors/is-3360-mx-highbay.html.

În birouri și în spațiile complementare, sursele de iluminat sunt comandate de către senzorii de prezență US 360 Com1 https://www.steinel.de/en/lights-sensors/products/sensors/presence-detectors/us-360.html si DUAL US Com1 https://www.steinel.de/en/lights-sensors/products/sensors/presence-detectors/dual-us.html.

Totalul de senzori de prezență și mișcare utilizați în cadrul acestui proiect este de cca 380 bucăți.

www.steinel.ro

Share