Soluții OBO pentru construcția navelor

Foarte puține persoane din domeniul instalațiilor electrice cunosc faptul că OBO Bettermann oferă soluții de ultimă generație pentru constructia navelor alături de o gamă de alte 30.000 de repere pentru instalațiile electrice, pentru protecția la loviturile de trăsnet și supratensiune, necesare unei case de locuit, clădirilor de birouri, birourilor moderne, hotelurilor și clădirilor publice sau halelor și depozitelor, la calitatea impusa fiecărui produs și conform reglementărilor și normelor impuse de Uniunea Europeană.

Sub sloganul – Calitatea întâlnește flexibilitatea și experiența – OBO Bettermann ne dezvăluie ramurile industriei în care siguranța bunurilor prelucrate este de o importanță capitală. Aceasta o reprezintă, desigur, construcția navelor. În largul mării, fiecare componentă trebuie să prezinte fiabilitate și să funcționeze fără probleme – și în caz de urgență – chiar dacă este doar o simplă componentă utilizată în condițiile de urgență pe mare.
Sistemele OBO sunt cele care pot asigura o siguranță pasivă, pot funcționa în mod fiabil atunci când există defecțiune, asigură o sursă de alimentare sigură și fără transmitere de date eronate și în același timp oferă protecție modernă care să reziste în cele mai solicitante condiții.
Printre aceste sisteme cu caracteristici speciale și conforme standardelor internaționale prevăzute în construcția navelor și utilajelor marine enumerăm: sisteme de conducere a cablurilor, sisteme de susținere, sisteme de protecție la trăsnet și la supratensiuni, directoare, sisteme de fixare, piese de formă și piese de îmbinare etc.

 


Traseele de cabluri de la OBO pentru construcția navelor sunt perforate în conformitate cu standardele marine, asigurând o rutare sigură a cablurilor în orice situație de montare.
Suprafețele speciale asigură o protecție perfectă împotriva coroziunii, chiar și atunci când sunt utilizate în aer liber sau în atmosfere agresive.
OBO are sistemele corespunzătoare cerințelor speciale pentru dotarea electrotehnică a vapoarelor. Totodată, experții noștri cunosc foarte bine faptul că cerințele privind performanța materialelor folosite în industria construcțiilor navale sunt din ce în ce mai ridicate.
Se pune un mare accent pe creșterea siguranței la bord, iar în această privință instalațiile concepute de OBO Bettermann au niveluri excelente de performanță în privința rezistentei la foc, fiind testate și deținând toate certificatele de calitate impuse de normele europene.

Cerințe specifice, soluții specifice
În acest sector industrial al construcției navelor, experiența ne-a arătat că fiecare proiect este individual și va avea propriile cerințe pentru echipamentele tehnice.
Consultanții și dezvoltatorii OBO știu exact ceea ce este necesar și includ cerințe importante în designul produsului încă de la bun început.
Un centru de testare perfect echipat este pregătit pentru acest lucru, în care sunt testate nu numai produsele noastre standard, ci și soluțiile speciale de proiect.
Ne plac rutele scurte – în orice fază a unui proiect. De aceea, la OBO, totul provine dintr-o singură sursă.
Aceasta variază de la consultanță personală la fața locului, prin planificare și producție extrem de modernă, flexibilă, până la asigurarea calității și logisticii.
Cu capacități de depozitare complexe și o disponibilitate extrem de ridicată, produsele OBO sunt întotdeauna disponibile rapid și oriunde în lume.
Specialiștii noștri vă stau la dispoziție în orice moment pentru a vă oferi toate detaliile necesare acestui sector industrial important.
www.obo.ro

Share