AFM anunță modificări ale Ghidului pentru programul CASA VERDE FOTOVOLTAICE

ANUNȚ
Ghidul de finanțare a Programului denumit generic Casa Verde Fotovoltaice se va modifica, AFM urmând a publica varianta finala a acestuia in zilele urmatoare.
Sfătuim persoanele fizice și instalatorii sa nu utilizeze/completeze formularele din forma actuală a ghidului. Instituția noastră va publica pe site formularele actualizate (cererea de finanțare, cererea de decontare, etc.), după aprobarea formei finale a ghidului.

 În perioada 2 – 6 septembrie 2019, instalatorii validați în cadrul Programului Național Casa Verde Fotovoltaice sunt așteptați să se prezinte la sediul Administrației Fondului pentru Mediu (Splaiul Independenței, Nr. 294, Sector 6, București) pentru a semna contractele de participare în cadrul Programului privind instalarea sistemelor de panouri fotovoltaice pentru producerea de energie electrică, în vederea acoperirii necesarului de consum și livrării surplusului în rețeaua națională (Programul Național Casa Verde Fotovoltaice).
 În vederea semnării contractelor, reprezentantul legal al instalatorului validat se va prezenta la sediul AFM cu actul de identitate valabil și cu dovada deschiderii contului la Trezorerie.
 De asemenea, contractul poate fi semnat și de către împuternicitul reprezentantului legal al instalatorului validat, caz în care se va prezenta actul de identitate și împuternicirea notarială.

http://www.afm.ro

Share