Soluții integrate de securitate seria B și G de la Bosch

https://www.bosch.com/

Soluții integrate de securitate seria B și G de la Bosch

Prezentare generală

Soluțiile integrate de securitate seria B și G de la Bosch sunt disponibile acum și în Europa, Orientul Mijlociu și Africa. Ambele sisteme oferă clienților securitate maximă – detecția efracției, controlul intrărilor, integrarea camerelor Bosch, funcționalitate la incendiu și acces mobil prin aplicațiile de pe smartphone – doar un sistem ce trebuie cunoscut, folosit și întreținut. Bosch oferă patru noi centrale (B9512G, B8512G, B6512, B5512), precum și o gamă variată de tastaturi, de la LCD text, până la tastaturi tactile și o gamă largă de module de extindere și de comunicare.

Centrala Seria G

Caracteristici/beneficii

• Folosirea seriilor B și G atât ca soluții integrate, cât și ca sisteme de sine stătătoare, permite clienților să aleagă soluția care se pliază cel mai bine pe nevoile lor.

• Internetul încorportat trimite alarme către stația de monitorizare, fără a mai fi nevoie de o linie telefonică și reducând astfel costurile. Îmbunătățirile de la distanță ale softului integrat permit o întreținere ușoară.

• Noile centrale oferă o capacitate mai mare, seria G asigurând până la 599 de zone de efracție, iar seria B asigurând până la 96 de zone.

• O gamă largă de tastaturi compatibile, detectori, camere IP, control al accesului și alte accesorii ajută seriile B și G să ofere soluții unice pentru fiecare aplicație.

Centralele au patru limbi (engleză, spaniolă, franceză și portugheză). Clienții pot selecta 2 limbi pentru fiecare sistem și pot alege pe care dintre acestea să o afișeze, în funcție de tastatură sau de utilizator. De asemenea, pot fi afișate mesaje scrise și alerte prin email în limba selectată de către utilizator, pentru a simplifica operarea.

• Bosch oferă câteva cursuri de training tehnic online, precum și traininguri față în față, pentru a permite integratorilor de sisteme să se bucure pe deplin de beneficiile soluției integrate de securitate.

Aplicații

• Sistemele din seria B și G sunt ideale pentru integratorii de sisteme și pentru proiectele care necesită soluții de securitate flexibile.

• În conformitate cu normele europene, sistemele și componentele pot fi configurate pentru aproape orice verticală sau aplicație, de la comercianții mici, până la cei mari.

Bosch oferă unealta de analiză video IVA drept funcție standard pentru multe dintre camerele și codecurile sale. Îmbunătățirea garantează faptul că imaginile video relevante și critice pot fi ușor identificate și folosite pentru a crea scenarii de alarmare.

IVA adaugă informații de tip metadata, ce oferă imaginilor video live și celor captate o structură funcțională și eficientă, în momentul captării, permițând implementarea unei game largi de acțiuni. De exemplu, utilizatorii pot alege să vadă doar imaginile relevante, pot recupera cu ușurință imagini video clare și pot genera scenarii de alarmare atunci când este nevoie, în funcție de o gamă variată de criterii.

Benchmark a ales IVA oferită de către Bosch Sisteme de Securitate datorită configurațiilor sale detaliate, flexibilității și preciziei sale în scenarii reale. Mai mult, atunci când întâlnim analiza video oferită în mod gratuit, distincțiile disponibile și detaliile configurației lasă mult de dorit. Nu este cazul IVA. Într-adevăr, poate concura cu multe oferte de analiză premium.

IVA oferă un set de reguli, inclusiv detecția obiectelor pentru o zonă de intrare sau de ieșire, încălcarea liniilor, inclusiv mai multe linii într-un rând logic, obiecte ce urmează un traseu, care se perindă, obiecte nemișcate, obiecte părăsite sau îndepărtate, schimbarea obiectelor, numărarea obiectelor și a oamenilor, nivelurile mulțimii, mișcare bazată pe direcție și viteză, mișcarea în direcție greșită și detecția facială.

Datorită faptului că IVA poate fi pusă în capăt, încărcarea rețelei este redusă. Dispozitivele pot oferi imagini video împreună cu informații tip metadata sau doar informații tip metadata. Utilizatorii pot găsi, de asemenea, evenimente ce nu au fost setate drept alerte în modul live, folosind căutări de tip forensic.

Camerele pot detecta evenimente, precum obiecte ce se mișcă într-o scenă și pot optimiza în mod dinamic procesarea imaginilor, pentru a asigura o expunere perfectă.

IVA este concepută pentru cele mai provocatoare medii și dispune de flexibilitatea de a oferi acuratețe în cazul unor aplicații critice, precum protecția perimetrului pentru zonele cu risc înalt, monitorizarea traficului, urmărirea bunurilor și o gamă largă de alte aplicații.

Share