Smart City Expo World Congress , 13 – 15 Noiembrie 2018, BARCELONA

Începând cu anul 2011, Smart City Expo World Congress (SCEWC) a fost un eveniment de excepție, combinând cele mai noi soluții și tehnologii cu ideile majore pentru îmbunătățirea vieții urbane. În 2018, evenimentul intenționează să reflecteze asupra a ceea ce face un oraș viabil, ce se întâmplă atunci când „gentrificarea” schimbă întregul caracter social al unui cartier și cum utilizarea în comun a resurselor poate transforma modul în care operează, astfel încât acesta să devină mai durabil, și, desigur, mai inteligent, cu accent pe oameni. SCEWC oferă posibilitatea creării unor dezbateri și derulării de afaceri pentru o viață mai inteligentă în orașe.

 Pentru a face acest lucru, ediția din acest an se va concentra pe cinci teme principale care răspund problemelor cheie cu care se confruntă orașele:

 • Transformarea digitală,
 • Mediul urban
 • Mobilitatea,
 • Guvernarea și finanțele
 • Orașele incluzive și partajate.

Această abordare dinamică, împreună cu o zonă extinsă de expunere plină de soluții reale, este de așteptat să depășească cifrele din 2017 și să consolideze comunitatea orașelor inteligente din întreaga lume.

În plus, Congresul pentru mobilitate inteligentă, Expoziția internațională a ciclului de apă integrat (Iwater), Summit-ul european pentru economia circulară și Summit-ul orașelor partajate vor avea loc în paralel cu SCEWC, generând astfel sinergii maxime  între evenimentele găzduite și contribuind la principalul  obiectiv de a crea un viitor mai bun pentru orașele noastre.

Misiunea SCEWC

SCEWC propune să dea putere orașelor și să colectivizeze inovația urbană pe tot globul. Prin promovarea inovării sociale, stabilirea de parteneriate și identificarea oportunităților de afaceri, evenimentul este dedicat creării unui viitor mai bun pentru orașe și cetățenii lor din întreaga lume.

Viziunea SCEWC
Eveniment lider mondial pentru orașele inteligente, Smart City Expo World Congress oferă un loc unic de întâlnire pentru sectoarele inteligente ale orașelor și o platformă inovatoare pentru acțiuni urbane la nivel mondial.

Valorile SCEWC
Evenimentul  SCEWC se bazează pe valorile incluziunii sociale și responsabilizării sociale și este dedicat promovării conștiinței, înțelegerii și reflecției critice între locuitorii diferitelor orașe din întreaga lume, toate într-un climat de respect reciproc și îngrijire. Sustenabilitatea este o prioritate principală, inițiativa „Către zero deșeuri” urmărind reducerea deșeurilor și creșterea utilizării eficiente a resurselor în cadrul evenimentului.

Proiecții  pentru ediția din 2018:

 • +20000 vizitatori
 • +840 expozanți
 • +400 vorbitori
 • +700 orașe reprezentate
 • +120 țări reprezentate
 • +50 evenimente colaterale

www.smartcityexpo.com/home

Share