Ballie asistent personalizat lansat la CES 2020 de Samsung

Samsung a prezentat luni 6 ianuarie 2020, la CES Las Vegas, viziunea sa asupra casei futuriste, în care roboții vă urmăresc în jur, vă anticipează nevoile și servesc ca asistenți. Compania a expus un robot galben(sunt disponibile și alte culori), asemănător cu o minge de tenis, pe nume Ballie , care acționează ca asistent personal. Micul robot conține capacități de inteligență artificială încorporate, o cameră foto și o interfață mobilă care vă ajută în jurul casei. Samsung  crede că Ballie va rezona în special cu proprietarii de animale de companie, distrându-le în timpul zilei și permițând utilizatorilor să le urmărească de la distanță prin intermediul camerei. Viziunea humano-centrică a Samsung este centrată pe roboți mobili, care te înțeleg, te sprijină și reacționează la nevoile tale.

 

 

 

 

 

 

 

 

Hyun-Suk Kim, președinte și CEO al Consumer Electronics Division  Samsung prezentându-l pe Ballie  

 

 

 

Ballie interacționează cu animalele de companie

 

 

 

 

#SamsungCES2020

 

Despre CES, LAS VEGAS

CES ® este expoziția globală pentru inovare

CES este locul de adunare a lumii pentru toți cei care prospera în activitatea tehnologiilor de consum. Acesta a servit drept temei pentru inovatori și tehnologii avansate timp de 50 de ani – etapa globală în care inovațiile de generație viitoare sunt introduse pe piață.

Deținută și produsă de Asociația Tehnologiei pentru Consumatori (CTA) ® , atrage lideri de afaceri din lume și gânditori de pionierat.


 

 CES prezintă peste 4.400 de companii expozante , inclusiv producători, dezvoltatori și furnizori de hardware, conținut, sisteme de furnizare a tehnologiei de consum și multe altele; un program de conferințe cu peste 250 de sesiuni de conferințe și peste 170.000 de participanți din 160 de țări.

Și pentru că este deținut și produs de Asociația Tehnologiei pentru Consumatori (CTA) ® – asociația comercială de tehnologie reprezentând 401 miliarde USD, valoarea  industriei tehnologiei de consum din SUA – atrage lideri de afaceri din lume și gânditori pionieri la un forum în care sunt abordate cele mai relevante probleme ale industriei.

 

Share