Simocode pro V PN GP de la SIEMENS

Protecția motoarelor pompelor ce funcționează în gol în zone periculoase, cu dispozitivul SIMOCODE PRO V PN GP 

Siemens oferă un dispozitiv de management al motoarelor electrice conectat la profinet, care monitorizează, protejează și controlează motoarele cu viteză constantă și încorporează funcții de întreținere predictivă. Sistemul compact Simocode pro V PN GP oferă o gestiune simplă și economică a motoarelor electrice și este potrivit pentru starterele ce permit conectarea directă, inversă  și comutarea stea-triungi și permite controlul softstarter-erelor.

Dispozitivul Simocode pro  V PN GP este proiectat pentru a detecta problemele potențiale ale motoarelor electrice înainte de apariția acestora, permițând evitarea opririi accidentale a instalației și crescând astfel eficiența proceselor. De asemenea, oferă date detaliate de operare, service și diagnostic al întregului proces.

Pe lângă modulul principal, există un modul de măsurare a curentului. Sistemul poate fi extins prin adăugarea unui bloc opțional de control al operării și a unui modul multifuncțional – care oferă intrări / ieșiri suplimentare și permite detectarea creșterii temperaturii și defecte de legare la pământ.

Sistemul de management Simocode pro  V PN GP Siemens poate fi integrat în rețelele Profinet și poate fi configurat folosind TIA Portal Siemens. Conexiunea Profinet încorporată simplifică comunicațiile și  permite  integrarea ușoară a dispozitivului în sistemele de control al proceselor.

SIEMENS SRL
Digital Factory
Strada Preciziei 24 062204 București Tel 021 6296 472 Fax 021 6296 462
www.siemens.ro        siemens.ro@siemens.com

Share