SIVACON S4

SIVACON S4-Dulapuri de joasă tensiune cu un design reinventat

Siguranța maximă și design-ul atractiv sunt îmbinate acum în mod optim într-o soluție eficientă: cu Sivacon S4, noua generație de produse dedicate distribuției energiei în clădiri rezidențiale și industriale până la 4000A. Concept ergonomic, avantaje considerabile: un nou design pentru noi posibilități.


Arhitectura clădirilor rezidențiale și industriale este într-o fază de tranziție. Tablourile de distribuție se instalează din ce în ce mai mult către etajele superioare, ceea ce solicită un design mai atractiv. De aceea, sistemul Sivacon S4 reprezintă designul industrial în forma sa cea mai înaltă. În plus, noile elemente de design depășesc de departe simplele elemente de atracție optică: un design nou al sistemului de ventilație care mărește gradul de eficiență, ca și ușurarea întreținerii. Mai mult, sistemul inovator de închidere este maximul de ergonomie ce se obține.
Sistemul Sivacon S4 poate fi dotat cu o ușă de sticlă și un sistem de etichetare care se armonizează perfect în conceptul de design. Elementele distinctive ale sistemului oferă posibilități interesante de accentuare a arhitecturii interioare.

Siguranță redefinită
Protecție crescută, beneficii maxime. Ca un dulap cu încercări tip, Sivacon S4 oferă o siguranță maximă și un grad mare de protecție. Calitatea deosebită, integrarea perfectă a aparatelor de comutație facilitează înscrierea în conceptul de tehnologie de comandă a clădirilor. În timpul lucrului, un sistem de ventilație eficient evită acumularea de căldură, asigurând disponibilitatea în timp a sistemului. Un acces sigur și rapid la aparate pentru realizarea setărilor e facilitat de sistemul central de închidere a ușilor, ramele batante și deblocarea rapidă a încuietorilor. Datorită acestui sistem de blocare de mare randament se asigură maximul de protecție a personalului chiar în caz de defect.

În cazul conversiei sistemului, balamalele universale ale ușilor pot fi schimbate foarte ușor pentru cazul particular al realizării unei căi rapide de evacuare. Nu în cele din urmă, conceptul sigur de separare internă a dulapului SIVACON S4 oferă o valoare adăugată considerabilă la siguranța sistemului, adaptându-se la cerințele clientului. Sunt prevenite astfel posibilele căderi ale sistemului cauzate de atingerile accidentale ale părților active.

Generație nouă, argumente noi
Avantajele Sivacon S4 la prima vedere:
• Siguranță maximă a sistemului datorită modulelor pretestate;
• Siguranță maximă a personalului datorită sistemului performat de închidere;
• Adaptare flexibilă a separării interne la cererile specifice;
• Schimbare ușoară a balamalelor;
• Acces ușor la aparate pentru realizarea reglajelor;
• Sistem de ventilație cu eficiență ridicată, întreținere avantajoasă;
• Design industrial adecvat instalării în clădiri.

Share