Sistemul CHORUS

Sistemul domotic internațional CHORUS oferă soluții avansate pentru automatizările de case și clădiri, permițând realizarea unei game ample de funcții (control iluminat, control climat, antiefracție etc.), prin intermediul diverselor tehnologii (tradiționale, radiofrecvența și BUS KNX).

 Sistemul CHORUS este un sistem flexibil, scalabil, compus din patru module:

  • Modulul de aparataj ultraterminal (domotică uzuală);
  • Modulul de aparataj de comandă și control prin radiofrecvența: CHORUS RF;
  • Modulul pentru automatizări de case și clădiri: CHORUS KNX Easy & System;
  • Modulul de audio & video interfonie: CHORUS Digital Vision.

foto gama Chorus de la Gewiss

DOMOTICA

Sistemul Chorus permite comanda și controlul funcțiilor instalației electrice atât local, cât și de la distanță.  Prin intermediul unui PC cu conexiune la internet se pot gestiona funcțiile de automatizare a locuinței sau se poate accesa sistemul de videointerfonie sau  sistemul antiefracție.

 

foto sistem Chorus de la Gewiss

DESIGN

Chorus oferă o paletă largă de materiale, forme și finisaje. Designul tuturor elementelor sistemului se coordonează cu cele cinci forme deosebite ale ramelor ornament ONE, GEO, LUX, ART și FLAT. Ramele sunt disponibile în diverse materiale și culori, permițând o multitudine de combinații de dispozitive (culori alb, negru, gri titan) de diverse mărimi (1/2 modul, 1, 2 și 3 module).

foto intrerupatoare Chorus de la Gewiss

ECONOMIE DE ENERGIE

Funcțiile sistemului domotic Chorus permit raționalizarea consumului de energie în locuință (iluminat, centrală termică, aer condiționat etc), realizându-se astfel economii substanțiale în ceea ce privește exploatarea instalației.

foto gama Chorus de la Gewiss

SIGURANTĂ

Grație sistemului Chorus, alarmele tehnice pot activa diverse funcții pentru protecția căminului dumneavoastră. Sistemul de supraveghere video, antiefracție și detectorii de apă și gaz garantează un standard ridicat de securitate.

foto tablou electric sistem Chorus de la Gewiss

COMUNICARE VIDEO

Sistemul Chorus este completat cu modulul Chorus Digital Vision – sistemul de videointerfonie digitală bazat pe tehnologie IP – ce ofera o calitate deosebită în ceea ce privește comunicarea.

foto sistem video gama Chorus de la Gewiss

 

Începând cu 15 Februarie 2011 noul sediu GEWISS ROMANIA este situat în Aurel Vlaicu Office Building,
Sos Pipera, nr.4, Sector 1, Bucuresti,
tel: 031.4370.650
Share