Serviciile de Consultanță EPLAN adaptate perfect nevoilor clienților

Serviciile de Consultanță EPLAN adaptate perfect nevoilor clienților

Pe lângă serviciile clasice de suport tehnic, cursuri pentru începători și avansați și informarea periodică a clienților privind noutățile apărute, EPLAN România vă poate oferi servicii de consultanță particularizate exact pe nevoile specifice fiecărui utilizator. Indiferent dacă este vorba de o instalare într-un mediu IT special, configurarea mediului de lucru și a setărilor de utilizator, crearea de template-uri, baze de date și macrouri sau adaptarea EPLAN-ului folosind scripturi și API, EPLAN România vă poate ajuta.

Platforma EPLAN, și în special EPLAN Electric P8 – produsul nostru de bază – este un pachet software de inginerie asistată foarte puternic, chiar și după o instalare simplă, fără configurări speciale. Cursurile noastre Basic vă pot ajuta să profitați rapid de funcțiile uzuale ale platformei pentru a deveni productivi într-un timp scurt, iar cursurile pentru avansați, recomandate după cel puțin 6 luni de utilizare frecventă, vă oferă detalii legate de funcții specifice, precum forme speciale pentru rapoarte, automate programabile, export și import din bazele de date, și multe altele. Dar posibilitățile pe care le aveți utilizând platforma EPLAN nu se opresc aici!

Toate aceste cursuri de pregătire sunt gândite pentru utilizatorii generali, fără multe detalii specifice industriei în care activați, a metodelor de lucru pe care le aplicați sau a setului de date de intrare pe care le folosiți în activitatea de inginerie. De aceea, pentru a profita la maxim de posibilitățile oferite de platforma EPLAN, vă propunem serviciile speciale de consultanță, gândite să acopere nevoile particulare ale fiecărui client în parte. Aceste servicii pot include configurarea specială a mediului de lucru EPLAN pentru a se mula perfect în arhitectura dumneavoastră IT, precum și adaptarea interfeței grafice a programelor prin crearea de bare speciale de butoane pentru acces rapid la funcțiile folosite frecvent, sau chiar adaptarea meniului principal pentru simplificarea sau completarea cu funcții noi. În urma discuțiilor dintre dumneavoastră și consultanții EPLAN, vă putem crea template-uri de proiecte, rapoarte, importuri și exporturi de liste, sau orice alte configurații speciale pentru mediul de lucru, care să vă permită finalizarea rapidă a operațiilor repetabile. Pentru orice produs pe care nu îl găsiți deja în baza noastră de date online EPLAN Data Portal, vă putem oferi servicii de creare de baze de date de o calitate ridicată și într-un timp scurt, pentru a beneficia cât mai rapid de toate funcțiile legate de codurile de catalog. Pe baza proiectelor pe care le aveți deja realizate, vă putem propune și chiar realiza, extragerea de macrouri schematice și organizarea acestora în proiecte macro, pe care le puteți utiliza ulterior mult mai rapid pentru proiectele noi, inclusiv prin crearea de bare de butoane dinamice de acces direct la aceste macrouri. În funcție de listele și informațiile preliminare pe care le primiți înainte de începerea unui proiect, vă putem propune soluții de import ale acestor informații, fie folosind funcția standard de editare externă a proprietăților, fie modulul special EPLAN Preplanning, care oferă o flexibilitate ridicată în importul și utilizarea acestor informații preliminare. Chiar dacă platforma EPLAN nu este concepută să facă nativ calcule complexe de natură electrică, vă putem oferi soluții avansate de calcule de dimensionare sau verificare circuite, calcule de caldură disipată sau greutate a tablourilor electrice, fie utilizând medii externe, precum fișiere XLS, fie direct în mediul de lucru EPLAN folosind funcții API.

Toate acestea sunt doar exemple pe care le putem aplica; soluția completă depinde în primul rând de dumneavoastră! Pentru mai multe detalii, vă invităm să ne contactați!

www.eplan.ro; info@eplan.ro

Share