Schneider Electric îl numește pe Marc Garner în funcția de Senior Vice President al diviziei Secure Power în Europa

12 ianuarie 2023Schneider Electric l-a numit pe Marc Garner în funcția Senior Vice President al diviziei Secure Power din Europa. Garner are o experiență vastă în cadrul companiei, el face parte din echipa Schneider Electric de 17 ani și, din 2005, a ocupat mai multe poziții de conducere în cadrul organizației.

În noua sa poziție, Marc va conduce divizia Secure Power a Schneider Electric în Europa, lucrând cu liderii din următoarele zone: CEEI, DACH, Franța, Iberia, Irlanda, Italia și Marea Britanie, pentru a construi centrele de date sustenabile ale viitorului. Prin cunoștințele și experiența sa în întreaga regiune, precum și prin activitatea sa în domeniul vânzărilor, este capabil să ajute clienții din Europa să treacă peste provocările create de criza energetică și să contribuie la eforturile de sustenabilitate din zona centrelor de date.

Cel mai recent rol al lui Garner a fot cel de VP Secure Power Division pentru Marea Britanie și Irlanda, postură în care condus prima echipă Major Pursuits a companiei, coordonând, de asemenea, activitățile legate de centre de date și energie critică. Aici a lucrat direct cu clienții cheie, inclusiv cu organizații hyperscale, colocare și utilizatori finali, pentru a îndeplini cerințele legate de eficiență, sustenabilitate și reziliență a centrelor de date și pentru a impulsiona creșterea în întreaga zonă.

În calitate de SVP, Marc va fi responsabil pentru APC, cea mai important marcă Schneider Electric pentru soluții de infrastructură fizică, precum și pentru sursele de alimentare neîntreruptibile (UPS) monofazate și trifazate, soluțiile de edge computing și activitățile tranzacționale din Europa. Echipa sa va colabora cu o serie de parteneri Schneider Electric, inclusiv cu partenerii de soluții IT din programele Elite și Alliance, cu distribuitorii și cu specificatorii, pentru a stimula creșterea în cadrul canalelor IT, OT și ET din regiune.

Despre Schneider Electric

La Schneider, credem că accesul la electricitate și la tehnologie, prin intermediul unor soluții inteligente, este un drept fundamental al omului.

Furnizăm soluții digitale în domeniul energiei și al automatizării, în scopul asigurării eficienței și sustenabilității. Îmbinăm cele mai bune tehnologii de automatizări, software și servicii integrate pe zona energetică în timp real, pentru locuințe, clădiri, centre de date, infrastructură și în diferite industrii.

Ne-am luat angajamentul să descoperim posibilitățile infinite ale unei comunități deschise, globale, inovatoare, care ne împărtășește țelul și valorile.

www.se.com/ro

 

 

 

Share