HellermannTyton – Partenerul dumneavoastră de încredere pentru gestionarea cablurilor

HellermannTyton este producător și distribuitor de top pentru produse folosite în managementul cablurilor. Pa lângă tuburile pentru protecția cablurilor și instrumentele pentru aplicarea colierelor, compania mai oferă produse pentru: legarea, fixarea, izolarea, conectarea și marcarea cablurilor. Mai mult decât atât, dezvoltă piese pentru aplicații industriale specifice clientului.

HellermannTyton dezvoltă produse fiabile și de încredere pentru medii extreme. De exemplu, dacă este necesară o protecție ridicată împotriva incendiilor, manșonul de protecție ignifug Twist-In-FR reprezintă opțiunea potrivită. Cu ajutorul acestuia cablurile pot fi introduse ușor și eficient prin partea longitudinală despicată, astfel puteți face economie de timp și energie. Twist-In este disponibil în lungimi practice de 2 m și 5 m, și este adesea utilizat în producția de utilaje industriale, electronice, produse de inginerie electrică sau în industria auto.

În categoria instrumentelor de aplicare , HellermannTyton oferă pe lângă diferite dispozitive manuale, pneumatice și automate, și instrumente concepute pentru contracția tuburilor termocontractabile, ca de exemplu pistolul electric cu aer cald H6100. Acesta oferă cel mai bun rezultat posibil în procesul de contracție datorită celor 3 duze de suflat diferite, cu care acest pistol este echipat.

Contact local pentru întrebări legate de gestionarea cablurilor: officeRO@hellermanntyton.at

 

https://www.hellermanntyton.com/ro

officeRO@hellermanntyton.at

Reprezentant pentru România: dl. Luigi Ghițoiu  : +40 759021040

Share