Easy Styl, noua gamă de aparataj modular Schneider Electric

  • Gama Easy Styl include printre altele și prize, întrerupătoare, variatoare de tensiune universale, prize de încărcare USB, prize de date USB și prize TV-SAT
  • Rame elegante, atemporale și robuste realizate din plastic, dar și din materiale naturale cu finisaje precum sticlă, lemn sau inox
  • Ușor de instalat și de utilizat, reduce timpul de montare

România, 23 martie 2021 – Schneider Electric, lider în transformarea digitală a managementului energiei și în automatizare, anunță lansarea gamei Easy Styl, o gamă de aparataj ultraterminal ce conține prize, întrerupătoare, variatoare de tensiune universale și prize media, care permite electricienilor să găsească soluția potrivită și estetică pentru orice tip de spațiu.
Designul modular al gamei Easy Styl acoperă un număr mare de aplicații și funcții, oferind posibilitatea instalării a până la șapte module într-o ramă, iar dispozitivele au o construcție robustă și fiabilă. Astfel, electricienii pot propune clienților din segmentul rezidențial și cel de spații de birouri soluții elegante și stilate, potrivite design-ului, dar și cu aplicabilitate extinsă.
Proiectate în conformitate cu cerințele electricienilor, prizele sunt fabricate conform normelor VDE, întrerupătoarele sunt conforme cu standardul SR EN 60669-1, iar noua gamă include și dozele de montaj.
Liniile curate de design completează funcționalitatea mecanismelor.
Designul intuitiv ajută mult și în munca de instalare a electricienilor, produsele din gama Easy Styl fiind ușor de montat și fixat. Mecanismele sunt montate printr-un singur clic, iar ramele decorative pot fi instalate rapid, prin simpla apăsare peste module.

Mecanismele au terminale conice mari și diagrame de conexiuni clare, prezentate direct pe produse, pentru a ușura munca electricienilor. La nevoie, ramele decorative se pot îndepărta ușor, prin intermediul unor fante laterale pentru șurubelniță, invizibile din față, pentru a menține aspectul elegant.

Gama Easy Styl atrage prin opțiunile numeroase în materie de finisaje, ramele de plastic sunt plate sau curbate, iar cele din materiale naturale oferă o paletă extinsă de finisaje precum: sticlă, lemn sau inox. În cazul ramelor realizate din materialele naturale se poate opta între 10 culori diferite (4 pentru sticlă, 3 pentru lemn și 3 pentru inox). Atemporale și fiabile, ele se potrivesc oricărui tip de interior.

Despre Schneider Electric

La Schneider, credem că accesul la electricitate, prin intermediul unor soluții inteligente, și la tehnologie este un drept fundamental al omului. Le oferim tuturor ocazia de a face mai multe lucruri cu mai puține resurse, asigurând prezența vieții oriunde, oricând și pentru oricine – Life is On!

Furnizăm soluții digitale în domeniul energiei și al automatizării, în scopul asigurării eficienței și sustenabilității. Îmbinăm cele mai bune tehnologii pe zona energetică, de automatizări în timp real, de software și servicii integrate pentru locuințe, în clădiri, centre de date, infrastructură și în diferite industrii.

Ne-am luat angajamentul să descoperim posibilitățile infinite ale unei comunități deschise, globale, inovatoare, care ne împărtășește țelul și valorile de incluziune și împuternicire.

www.se.com/ro

Share