Satech Electric Panels inaugurează o fabrică de tablouri electrice

Comunicat de presă:  SATECH  inaugurează o fabrică de tablouri electrice în Ștefănești, Jud. Argeș:

În data de 6 iunie 2024, am avut onoarea și plăcerea de a inaugura oficial noua noastră fabrică din localitatea Ștefănești. Această facilitate modernă, cu o suprafață de 500 metri pătrați, reprezintă un pas important în strategia noastră de expansiune și inovare în domeniul asamblării tablourilor electrice industriale.

Cu o investiție de 500.000 de euro, am reușit să creăm un spațiu ce va găzdui viitoarele noastre linii de producție și care ne va permite să răspundem cerințelor tot mai complexe ale pieței, oferind soluții de înaltă calitate partenerilor și clienților noștri. Această investiție nu doar că reflectă angajamentul nostru față de excelență și inovare, dar și dorința de a contribui la dezvoltarea economică și tehnologică a regiunii noastre.

Evenimentul de inaugurare a fost un succes remarcabil, reunind membri marcanți din domeniul antreprenorial, al construcțiilor și al proiectării și execuției instalațiilor electrice, atât din județul nostru, cât și din alte zone. Am avut ocazia să schimbăm idei, să discutăm despre tendințele și provocările actuale din industrie și să explorăm noi oportunități de colaborare. Această interacțiune a fost extrem de valoroasă și ne-a confirmat importanța investiției noastre.

Pe lângă dezvoltarea noii hale, suntem mândri să anunțăm parteneriatul nostru cu Universitatea din Pitești pentru a crea oportunități de formare în domeniu pentru studenți și pentru a-i pregăti pentru piața muncii. Acest parteneriat va facilita stagii de practică, programe de mentorat și proiecte de cercetare, contribuind astfel la dezvoltarea profesională a viitoarei generații de specialiști.

De asemenea, suntem în curs de a pregăti un parteneriat cu Asociația Bookland pentru a sprijini construirea unui campus preuniversitar profesional în sistem dual în județul Argeș, destinat unui număr de 300 de elevi. Acest proiect va oferi tinerilor o educație de calitate și formare profesională practică, pregătindu-i pentru cariere de succes în domeniul tehnic.

Noua noastră fabrică va crea locuri de muncă și va aduce beneficii economice semnificative comunității locale. Suntem mândri să putem oferi oportunități de angajare și dezvoltare profesională atât pentru candidații experimentați, cât și pentru tinerii talentați din regiune, contribuind astfel la creșterea economică și la îmbunătățirea nivelului de trai al comunității.

În plus, această facilitate ne va permite să îmbunătățim eficiența operațională și să reducem timpul de livrare, ceea ce va duce la o satisfacție crescută a clienților noștri. Vom continua să investim în oameni, procese și tehnologii pentru a ne asigura că rămânem în fruntea industriei și că putem oferi cele mai bune produse și servicii.

Doresc să mulțumesc tuturor celor care au contribuit la realizarea acestui proiect, de la echipa noastră internă dedicată, până la partenerii și furnizorii noștri. Fără sprijinul și efortul lor, această realizare nu ar fi fost posibilă.

Privim cu încredere și entuziasm către viitor, știind că noua noastră fabrică din localitatea Ștefănești, jud. Argeș, va juca un rol crucial în succesul nostru continuu și în îndeplinirea misiunii noastre de a oferi soluții electrice inovatoare și de calitate superioară.

Andreea Oprea, Director General, Satech Electric Panels

Logo

www.satech.ro

Share