Romanian Security Fair 2018,cea mai mare expoziție tehnică de securitate din regiune

Joi 18 Octombrie 2018, s-a deschis Romanian Security Fair 2018, cea mai importantă expoziție de tehnică de securitate din din zona Est și Sud-Est Europeană. Expoziția are loc o dată la doi ani. Expoziția a fost  găzduită la Pavilionul Central de la ROMEXPO din București.

Ajuns la a V-a ediție, Romanian Security Fair 2018 a adus în fața vizitatorilor timp de trei zile, aparatură și tehnologie de ultimă generație din domenii diverse ale securității: supraveghere video; detecţie; semnalizare şi stingere incendiu; monitorizare şi dispecerizare; securitate cibernetică; sisteme mecanice şi electromecanice de securitate; sisteme anti-efracţie; sisteme de control acces; alte sisteme de avertizare a pericolului precum şi accesorii de securitate. La standurile din Pavilionul Central de la ROMEXPO au fost  prezente 62 de companii din România și din lume precum și asociații de specialiate din industria de securitate.

Expoziția a fost deschisă publicului, zilnic, în perioada 18 -20 octombrie, între orele 10.00 și 18.00, intrarea fiind gratuită. Organizatorii se așteptau ca în cele 3 zile de expoziție, nu mai puțin de 10.000 de vizitatori să treacă pe la standurile găzduite de Pavilionul Central de la ROMEXPO.

Romanian Security Fair 2018 a adus laolaltă companii din domenii diverse care produc sau comercializează soluții tehnice pentru industria de securitate cu potențiali beneficiari: de la companii din zona infrastructurilor critice, reprezentanți ai autorităților publice și până la arhitecți, constructori, electricieni, specialiști în iluminarea spațiilor sau consumatori casnici.

 Despre ARTS: ARTS este asociaţie de utilitate publică, apolitică, non-guvernamentală şi non-profit fondată în anul 2003. ARTS reprezintă peste 140 de companii naţionale, reprezentanţe ale unor companii străine în România din industria de securitate, industrie care generează, anual, cca 1 miliard de Euro. Membră EURALARM şi co-fondator al Federaţiei Serviciilor de Securitate, ARTS are un rol esenţial în dezvoltarea serviciilor de securitate privată şi maturizarea pieţei de profil din România. ARTS deţine propriul Centru de Formare Profesională, Corpul Experţilor Tehnici, Romanian Security Fair (expoziția internațională bienală dedicată sistemelor şi serviciilor de securitate) şi secretariatul Comitetului Tehnic 27 A.S.R.O. – Sisteme de Alarmă. Prin membrii săi, ARTS este garantul concurenţei libere şi loiale, al calităţii şi fiabilităţii prestaţiilor specialiştilor în domeniul securităţii şi invită pe toţi cei interesaţi în susţinerea şi dezvoltarea industriei de securitate din România, să concretizăm împreună sloganul nostru: Arta de a trăi în siguranţă!

 

Share