ROMANIAN SECURITY FAIR 2016 și-a închis porțile

ROMANIAN SECURITY FAIR 2016 și-a închis porțile

http://www.arts.org

Cea de a patra ediție a Romanian Security Fair, manifestare dedicată tehnicii și serviciilor de securitate, organizată de către ASOCIATIA ROMÂNĂ PENTRU TEHNICĂ DE SECURITATE (ARTS), și-a deschis porțile în cadrul unui eveniment inaugural, la care au participat reprezentanți ai Inspectoratului General al Poliției Române (IGPR), Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU) și Institutului pentru prevenirea criminalității.

Romanian Security Fair 2016 a reunit pe durata a trei zile (20-22 octombrie) 67 de companii din România, Republica Moldova, Croația și Italia. La standurile din cadrul spațiului expozițional de la Romexpo au fost prezentate soluții și produse din domeniul detecției, semnalizării și stingerii incendiilor, sisteme de supraveghere video, aplicații de control acces, soluții anti-efracție, sisteme de monitorizare și dispecerizare, soluții de securitate cibernetică etc. Târgul reunește vendori și distribuitori de soluții, furnizori de servicii și integratori de sisteme de înaltă tehnicitate.

„Companiile prezente la Romanian Security Fair 2016 vin cu o multitudine de tehnologii și produse noi și inovatoare. Printre expozanți se află multe companii puternice, capabile să răspundă exigențelor celor mai pretențioși clienți. Și în acest an Romanian Security Fair demonstrează că este cel mai important eveniment de marketing al industriei de securitate privată din România și avem speranța că această a patra ediție va contribui la îmbunătățirea nivelului de calitate a soluțiilor și serviciilor de securitate livrate pe piață și va genera o creștere a business-ului pentru firmele prezente în cadrul expoziției”, a declarat în deschiderea evenimentului Liviu Mateescu, președintele ARTS – organizatorul Romanian Security Fair 2016.

La eveniment au participat atât companii private cât și autorități publice precum Poliția Capitalei și Inspectoratul General pentru Situații de Urgență. Ambele instituții au propriile standuri unde derulează activități de informare asupra riscurilor și standardelor din domeniu. Ion Orațiu Ruseanu, director al Direcției de Ordine Publică din cadrul IGPR a declarat: „Poliția este direct interesată de implementarea celor mai noi soluții tehnice de securitate, care contribuie la apărarea și protejarea proprietății private și publice și, implicit, la diminuarea fenomenului infracțional. Din aceste considerente, colaborarea dintre Poliția Română și ARTS a cunoscut o dezvoltare continuă, inclusiv în domeniul legislativ, dezvoltare pe care dorim să o extindem în viitor. Suntem convinși că evenimentul expozițional dedicat tehnicii și serviciilor de securitate Romanian Security Fair 2016 se va bucura de un real succes.”

Romanian Security Fair 2016 este cel mai important eveniment Business-to-Business al industriei de securitate românești care se adresează cu precădere profesioniștilor din domeniu, implementatorilor de sisteme de securitate, managerilor de securitate ai organizațiilor, precum și managerilor de achiziții, care pot stabili și negocia direct condițiile financiare în cadrul evenimentului. Târgul include și o componentă Business-to-Consumer, „consumatorii casnici” beneficiind de o zi dedicată (22 octombrie), în care au putut vedea la lucru cele mai noi sisteme de automatizare pentru casă, soluții de securitate rezidențială, sisteme de control al accesului în perimetrul proprietății etc.

www.romaniansecurityfair.eu

Share