RoEnergy București 2012: Companiile străine, atrase de certificatele verzi din România

ET Solar Industry Limited-Diamond Sponsor RoEnergy 2012

Analiștii susțin că actualul context economic este favorabil continuării investițiilor în energiile regenerabile din România. Conform unor semnale, în 2012 este posibil ca injecțiile de capital în obiective RES din partea unor companii occidentale, să fie mai mari decât în 2011, în special datorită aplicării sistemului de subvenții prin acordarea de certificate verzi, conform Legii numărul 220 din 2008.

În plus, mai există un argument important în sprijinul afirmației de mai sus: necesitatea aplicării tehnologiilor de creștere a eficienței energetice a clădirilor, cerință solicitată inclusiv de forurile UE.

Astfel, considerăm că Târgul de Energii Regenerabile și Eficiență Energetică în Construcții, RoEnergy South-East Europe București 2012, organizat de R.E.S. Group, la Palatul Național al Copiilor, în 20-22 iunie 2012, reprezintă cadrul ideal de întâlnire pentru toți jucătorii implicați în RES. Deja companii și organizații de profil din țară și străinătate și-au manifestat interesul de a participa la Târg, semn că România continuă să fie atractivă pentru companiile RES europene și nu numai.

roenergy

De ce să alegeți RoEnergy?

Doriți să întâlniți parteneri de afaceri din străinătate ori din România? La precedentele târguri RoEnergy, au deținut standuri companii din Italia, Spania, Finlanda, Olanda, Austria, Cehia, Ungaria. Doriți să stați de vorbă cu dezvoltatori de proiecte RES? RoEnergy este locul unde cererea se întâlnește cu oferta. Doriți să întâlniți persoane de decizie din administrație? Târgul RoEnergy București 2012 este susținut de către Ministerul Mediului și Pădurilor, Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Ministerul Dezvoltării și Turismului, Centrul Român pentru Promovarea Comerțului și Investițiilor Străine (CRPCIS).

Pentru a avea siguranța unei participări în parametri doriți, calea ideală este să vă rezervați, încă de acum, un stand la Expoziție.

Timp de trei zile veți beneficia de toate ingredientele unei astfel de manifestări, începând de la publicitate,  posibilitatea de a stabili contacte cu alți jucători din RES ori de a sta de vorbă cu reprezentanți ai autorităților publice centrale într-un cadru adecvat.

ET Solar Industry Limited, interesată de România

Cu filiale în Europa (Germania, Italia, Franța), America de Nord (California) și Asia Pacific (China, Corea, Israel) multinaționala ET Solar Industry Limited este interesată de potențialul solar/fotovoltaic al României, dovadă că deja și-a asigurat participarea la RoEnergy. Astfel, la Târgul RoEnergy South-East Europe, Bucharest 2012, ET Solar Industry Limited este Diamond Sponsor.

Mai multe detalii despre eveniment pe: www.roenergy.eu

Pentru abonament la revista Electricianul accesati: http://www.artecno.ro/abonamente/abon.html

Share