Următoarea ediție a Light+Building va avea loc între 13-18 martie 2022

Având în vedere situația la nivel mondial cauzată de pandemia coronavirus și interdicțiile privind evenimentele și restricțiile de călătorie asociate acesteia, Messe Frankfurt a decis, în comun cu partenerii săi – ZVEI și ZVEH – și cu Consiliul consultativ pentru târguri, să amâne a unsprezecea  ediție a Light+Building și să o organizeze la data sa normală, în perioada 13-18 martie 2022.

Material de presă

Din cauza crizei actuale a coronavirusului , nu a fost deja posibilă organizarea ediției Light+Building 2020, programată inițial pentru luna martie, motiv pentru care s-a luat decizia de a amâna cel mai important târg mondial de tehnologie pentru servicii de iluminat și construcții până la data ulterioară din 27 septembrie – 2 octombrie 2020. Messe Frankfurt, împreună cu partenerii săi, au inițiat apoi măsuri adecvate pentru a realiza amânarea evenimentului cât mai bine posibil. Având în vedere situația actuală reevaluată din nou la zece săptămâni după amânarea inițială și având în vedere decizia comună a guvernului federal german și a landurilor germane că evenimentele majore nu pot fi organizate în Germania până cel puțin la sfârșitul lunii august, nu poate exista o pregătire a programului expoziției în mod corespunzător și organizarea evenimentului nu poate fi garantată. Pentru evenimente de orice fel, condițiile de călătorie și reglementările care interzic adunările de grupuri mari de oameni, joacă un rol central. Scopul industriei de profil este să mențină Light+Building ca târg mondial lider în domeniu, în conformitate cu așteptările clienților săi și în conformitate cu concepția și angajamentul său. Momentan însă, Messe Frankfurt nu poate garanta că acest obiectiv poate fi atins în mod sigur.

„Reglementările actuale, combinate cu restricțiile de călătorie globale continuate și potențialul pericol pentru sănătatea individuală, fac imposibilă păstrarea Light+Building în 2020”, afirmă Wolfgang Marzin. CEO Messe Frankfurt. „În același timp, în interesul expozanților și al vizitatorilor, trebuie să evităm costurile inutile în timp util. Decizia nu a fost ușoară pentru niciunul dintre noi, dar acum vom îndrepta energiile noastre spre păstrarea următoarei ediții a  Light+Building în secvența sa obișnuită, în 2022. ” De asemenea, decizia afectează Intersec Building. Acum, ca platformă pentru tehnologia de securitate conectată, Intersec va sărbători premiera sa ca parte integrantă a Light+Building în 2022.

„Light+Building are o importanță deosebită pentru companiile implicate în tehnologia serviciilor de iluminat și a serviciilor de construcții – este aici că industriile cu cele mai noi tehnologii privesc departe viitorul. Oricum regretăm anularea dar suntem în favoarea acesteia. Având în vedere incertitudinile și provocările numeroase, a fost corect să luăm această decizie acum, în comun și într-un dialog între parteneri „, afirmă președintele ZVEI, Michael Ziesemer.

Directorul executiv al ZVEI, Daniel Hager, adaugă: „În situația actuală nu am fi fost capabili să experimentăm spiritul pozitiv, cooperant și inovator pe care Light+Building l-a întruchipat încă de la început. Mintea tuturor este în altă parte, distanțarea socială nu este potrivită pentru un târg, deci ar trebui să ne uităm cu toții înainte: târgul va continua să existe, ca un far pentru industrie și ca o platformă bogată în schimbul de idei. Sunt sigur: în martie 2022 , cu o nouă energie, vom avea un punct de plecare mai bun pentru târg. ”

Manfred Diez președintele diviziei ZVEI-iluminat, oferă următoarea analiză din perspectiva acestei structuri : „Industria iluminatului este un sector foarte inovator, cu multe produse și tehnologii noi. Pentru a le arăta unui public larg, Light+Building este una dintre cele mai importante instrumente. Pentru a ne asigura că rămâne așa „, continuă președintele Asociației,„ toți trebuie să tragem împreună „.

În același timp, președintele ZVEH, Lothar Hellmann, a subliniat: „În ultimii 20 de ani Light+Building s-a dezvoltat în platforma informațională și tehnologică pentru industrie. Ceea ce face ca acest târg international lider în domeniu să fie atât de vital, este schimbul intensiv care are loc între participanții săi. Faptul că nu există nimic care să înlocuiască întâlnirea personală, în ciuda tuturor comunicărilor moderne, a fost o experiență majoră dobândită în timpul crizei coronavirus. Aștept cu nerăbdare o reîntâlnire plăcută la Light+Building 2022, în cadrul căreia protecția climatică, electromobilitatea și digitalizarea va oferi un accent major „.

Dl. Holger Heckler , președintele VEG (Asociația Germană a Distribuitorilor de Echipamente Electrice) a spus: „Putem înțelege perfect această decizie. Este într-adevăr nefericit pentru industria electrică faptul că Light+Building nu poate fi organizat în 2020 și trebuie să gestionăm situația cât de bine putem, fără cel mai important târg din domeniu, dar sănătatea vine pe primul loc. ”

Așadar, pentru 2020, obiectivul pentru întreaga industrie este să ne recuperăm și să revenim  mai puternici la Light+Building 2022. Light+Building  și Intersec vor avea loc în perioada 13-18 martie 2022 la Frankfurt pe Main.

www.light-building.com

Social media:

www.light-building.com/facebook

www.light-building.com/twitter

www.light-building.com/youtube

www.light-building.com/linkedin

www.instagram.com/building.technologies.messeffm

Informații despre Messe Frankfurt

Messe Frankfurt este cel mai mare organizator de târguri, congrese și evenimente din lume, cu propriul său centru expozițional. Cu peste 2.600 de angajați în 30 de locații, compania generează vânzări anuale de aproximativ 733 milioane EUR *. Avem legături strânse cu sectoarele noastre industriale și servim în mod eficient interesele de afaceri ale clienților noștri în cadrul diviziilor noastre: Târguri și evenimente, locații și servicii. Unul dintre elementele-cheie ale grupului USP este rețeaua globală de vânzări, care se extinde în întreaga lume. Gama noastră completă de servicii – atât la fața locului, cât și online – ne asigură că clienții din întreaga lume se bucură constant de o calitate și flexibilitate constantă atunci când planifică, organizează și desfășoară evenimentele lor. O gamă largă de servicii include închirierea unor spații de expoziție, construcții și marketing de târguri, personal și servicii alimentare. Cu sediul central în Frankfurt pe Main, compania este deținută de orașul Frankfurt (60%) și statul Hesse (40%).

Pentru mai multe informații, vizitați site-ul nostru web la adresa: www.messefrankfurt.com

Share