ROENERGY 9-11 Mai, 2018

Piața energiei se pregătește de schimbări. Participați la TÂRGUL INTERNAŢIONAL RoEnergy Bucureşti 2018, editia a VII-a și aflați cum puteți deveni Independent Energetic !

RoEnergy Bucureşti 2018, singurul Târg din România care vă învață gratuit cum puteți deveni Independent Energetic !

Evenimentul Nr. 1 al României pe Eficiență Energetică și Energii Regenerabile, Târgul Internațional RoEnergy South-East Europe România 2018,  își continuă seria manifestărilor cu editia Nr. VII, în Capitala României, care va avea loc în perioada 9 – 11 Mai 2018, la Rectorat Universitatea Politehnica Bucureşti  (UPB), B-dul Splaiul Independenței, 313.

ENERGIE FOTOVOLTAICĂ. ANRE pregătește legislația care va reglementa cadrul pentru ca persoanele fizice care produc energie electrică in regie proprie, la capacități de sub 100 kw, să o poata livra în rețea în condiții avantajoase. Surse din piață spun ca mica producție de energie, așteptată să apară în primăvara lui 2018, ar putea declanșa un Mega Trend pentru România.
BIOMASĂ. BIOGAZ. COGENERARE. Deșeurile, care actualmente ajung la gropile de gunoi într-un procent de 97%, au revenit, recent, în atenția autorităților. Cea mai inteligentă soluție pentru România este valorificarea energetică a deșeurilor, deoarece prin aceasta s-ar rezolva două probleme stringente: un mediu curat + căldură pentru populație, la prețuri accesibile.

Este momentul să investiți în Energie ?
Prețurile la energie par a fi scăpate de sub control. Practic, acestea au un singur trend: crescător.

  •  Eficienţa energetică & Regenerabilele vor face diferența.
  •  Schimbările climatice, tot mai accentuate în ultima vreme, inclusiv în România, vor accelera politici de mediu adecvate. ( energie verde, gestionare corectă deșeuri, autovehicule electrice, etc).

Vă stăm la dispoziţie pentru detalii !
RoEnergy Team

Share