Relee electronice de suprasarcină. Noua serie ZEB 175, de la Eaton

Eaton își extinde gama de relee electronice de suprasarcină cu noua serie ZEB 175. Ca și celelalte dispozitive anterioare ale seriei ZEB, dispozitivele 175 asigură protecția motorului pentru diferite caracteristici de pornire de tipul CLASĂ 10A, 10, 20 și 30. Împreună cu protecția electronică împotriva suprasarcinilor cu bandă largă cu un raport de 5:1, noua serie acoperă diferite tipuri de relee standard cu bimetal. Releele electronice de suprasarcină ZEB…-GF sunt prevăzute și cu o protecție suplimentară integrată împotriva curenților de defect cu pământul. Aceste relee pot fi astfel folosite ca transformatoare externe sumatoare de curent, fără alte accesorii suplimentare.

eaton1

Ele pot fi resetate manual sau automat după declanșare. De asemenea oferă și o sensibilitate selectabilă a căderii de fază și pot fi folosite pentru sarcini asimetrice (dezechilibrate). Un LED indicator oferă atenționări vizuale asupra sarcinilor dezechilibrate.

Variantele seriei ZEB 175 sunt disponibile pentru instalarea directă pe contactori xStart de la DILM80 până la DILM170, precum și pe noua serie DILM185A… DILM225A. Clemele terminale de intrare și ieșire ale variantei ZEB…/KK asigură posibilitatea utilizării acestora și pe alte mărci de contactoare.

Mai multe informații: www.eaton.de/electric

Share