MEGGER EGIL 200 – campionul din gama de mijloc de analizoare de întreruptoare

EGIL200 este primul echipament din noua gamă de analizoare de întreruptoare de la Megger. A fost proiectat în strânsă cooperare cu grupuri de referință din industrie la nivel mondial, care au experiență în utilizarea de analizoare de întreruptoare din seria de vârf și de mare succes Megger TM. Accentul în dezvoltarea EGIL200 a fost privind ușurința în utilizare, asigurându-vă că timpul petrecut pentru stabilirea măsurătorilor este menținut la minimum. Conexiunea la obiectul de test a fost, de asemenea, simplificată și cu o singură conectare se pot face toate operațiunile sau măsurătorile următoare: timpul contactelor principale și PIR, analiza curentului de bobină, măsurători de tensiune în stație, măsurători de deplasare și măsurarea curentului motorului. Ca atare, cu EGIL200 puteți obține rezultatele testelor în cel mai scurt timp și exact.

 

 

EGIL200 permite toate măsurătorile prevăzute în standardele IEEE C37 și IEC 62271 și oferă caracteristici de vârf de la seria de analizoare TM în segmentul de mijloc precum: operare intuitivă și ușor de utilizat – minim al intervențiilor utilizatorului necesare de la pornirea instrumentului la rezultatul documentat al măsurătorii, raportarea cu un singur clic în pdf sau tipărită opțional, imprimantă integrată, ieșire de control dedicată pentru bobina de deschidere 2, canale de control multifuncționale care, cu o singură conexiune, gestionează impulsurile de control și poate măsura tensiunile staţiei şi curenţii bobinei, canale de sincronizare a contactelor auxiliare izolate galvanic și independente de polaritate, adaptare automată pentru contacte cu sau fără tensiune, timp de contact precis al rezistenței de pre-inserție PIR și măsurarea valorii rezistenței cu tehnologia brevetată de Megger Active Interference Suppression.
Proiectat pentru întreruptoarele de medie și înaltă tensiune, montat într-o carcasă rezistentă cu gradul de protecție IP67 și având accesoriile de măsură disponibile într-un rucsac ușor de transport, EGIL200 este „cutia“ dumneavoastră completă de instrumente  pentru evaluări zilnice, fără probleme, a stării întreruptoarelor.

Megger Germany GmbH – Reprezentanță în România:
info.ro@megger.com, ro.megger.com

 

Share