PRYSMIAN prezintă: Cabluri pentru surse de energie regenerabilă

Cabluri pentru turbine eoliene

În calitate de lider mondial în cabluri speciale pentru turbine eoliene, Prysmian Group oferă una dintre cele mai cuprinzătoare game de produse din lume pentru generatoare de energie eoliană:
• Cabluri de medie și înaltă tensiune pentru clase deten siune de putere de la 6 kV până la 66 kV – optimizate pentru tensiuni de răsucire în turnurile eolienelor la temperaturi de până la -40°C.
• Cabluri de joasă tensiune, de ex. pentru conexiunea de la generator la transformator în josul turnului.
• Cabluri de control din cupru și cabluri de date cu fibră optică pentru utilizare în instalații fixe și flexibile.
• Seturi și soluții de cabluri personalizate pentru infrastructura parcului eolian
• Accesorii și componente Click-Fit® care permit o ușurință și o viteză de asamblare optimă, fiabilitate maximă și funcționare fără întreținere, prin căi de cabluri pregătite din fabrică (identice).

 

 

Cabluri utilizate în parcuri solare

TECSUN (PV) – singurul cablu fotovoltaic certificat de VDE acc. conform EN 50618 la nivel mondial. Radiațiile UV, umiditatea și variațiile de temperatură pot face ca cablurile fotovoltaice să devină poroase în timp. TECSUN (PV) garantează o protecție de înaltă calitate și pe termen lung împotriva defecțiunilor datorită unui strat dublu de izolație HEPR pe bază de cauciuc și înveliș exterior EVA. Cablurile noastre fotovoltaice sunt potrivite pentru instalarea subterană din 2003 – fără a avea vreun singur incident de izolație. În plus, cablul TECSUN (PV) -S3Z2Z2-K pentru invertoare centrale are o rezistență crescută la temperatura de 120°C.

 

Energia și informațiile ajută comunitățile să se dezvolte. De aceea este important ca acestea să fie întotdeauna disponibile și să fie furnizate în mod eficace, eficient și sustenabil.

 

Prysmian Group este liderul mondial în industria cablurilor și sistemelor de energie și telecomunicații. Cu o experiență de 140 de ani, Grupul este puternic poziționat pe piețe de înaltă tehnologie și oferă cea mai largă gamă posibilă de produse, servicii, tehnologii și know-how.

140 ANI DE EXPERIENȚĂ
25  CENTRE R&D ÎN LUME

Contactați-ne pentru detalii: Prysmian Cabluri și Sisteme S.A.
Tel.: +40 329 406633 E-mail: infocables-ro@prysmiangroup.com www.prysmiangroup.ro

 

Share