Prysmian Cabluri și Sisteme S.A. Slatina DEPARTAMENTUL HV

Prysmian Group este puternic poziționat pe piețele de înaltă tehnologie și oferă cea mai largă gamă posibilă de produse, servicii, tehnologii și cunoștințe. Pentru a-și sprijini clienții, Prysmian a evoluat de-a lungul anilor de la rolul tradițional de producător de cabluri la cel de furnizor de servicii globale.

Parte integrantă în zona cablurilor de energie, departamentul HV (High Voltage) gestionează solicitările clienților pentru sisteme formate din cabluri de înaltă tensiune (110 ÷ 500 kV) și accesoriile necesare (manșoane, capete terminale, cutii de deconectare etc.) integrării acestora în rețelele electrice de distribuție sau transport.
Pentru gestionarea solicitărilor, Prysmian Group pune la dispoziția clienților excelența dobândită în urma experienței acumulate începând cu anul 1872 prin:
– Analiză cereri/caiete de sarcini.
– System Design & Installation Design.
-Ofertarea de soluții punctuale sau „Proiecte la cheie“.
– Producție de cabluri de înaltă tensiune cu izolație XLPE sau EPR pentru toată gama de tensiuni șic onductoare din cupru sau aluminiu mono sau multifilare, tip sector (Milliken) etc., utilizând cele mai avansate tehnologii de proiectare și proces care asigură fiabilitatea tinuă a serviciului și performanțape  termen îndelungat. Astfel de cabluri pot funcționa la temperaturi ridicate și în condiții de stres electric considerabil.
– Producție de accesorii pentru cabluri de înaltă tensiune: manșoane (simple, tip „cross-bonding“, asimetrice, de tranziție sau mixte), capete terminale (de exterior cu izolator din materiale compozite sau porțelan, pentru module GIS sau transformatoare cu ulei, flexibile etc.), cutii de deconectare, cleme și sisteme de fixare a cablurilor.

– Producție și instalare a sistemelor de monitorizare în timp real a sistemelor de cabluri: acustic, termic și descărcări parțiale.
– Asistență pe toată durata manipulării cablurilor în timpul instalării.
– Servicii de instalare a accesoriilor HV cu echipe specializate.
– Servicii de testare sistemelor HV înainte de punerea în funcțiune cu laboratoare mobile.
– Servicii de diagnoză și supraveghere a parametrilor sistemelor post-instalare.

Majoritatea sistemelor de cabluri de înaltă tensiune proiectate la Slatina sunt personalizate pentru a se potrivi parametrilor specifici de mediu și cerințele de funcționare ale unui anumit traseu și condiții de încărcare, ținând seama de performanțele termice, termo-mecanice și electrice necesare pentru a asigura funcționarea fiabilă a sistemului pe toată durata de viață, care în mod natural va varia considerabil între diferite aplicații și locații.
Pentru soluții personalizate, contactați departamentul nostru de vânzări la  infocables-ro@prysmiangroup.com.

Share