PROTECȚIE LA AMONIAC ȘI MEDIU ULEIOS

LEDVANCE DP SPECIAL GEN 2 – aparate de iluminat cu protecție la apă și praf IP67 (DIN EN 60529), IP69K (ISO 20653:2013), la amoniac și mediu uleios.

Rezistența la amoniac este o caracteristică a acestui aparat de iluminat și permite utilizarea în aplicațiile din industria alimentară și zootehnie. Pentru a verifica rezistența la amoniac, aparatul a fost testat și acreditat de către de DLG (Societatea pentru agricultură din Germania). Centrul de testare DLG pentru tehnologie și produse agricole și metodele sale de testare, profilurile de testare și controalele de calitate dețin o poziție de lider în testarea și certificarea echipamentelor și produselor pentru industria agricolă.
Metodele și profilele de testare sunt dezvoltate de o comisie independentă și imparțială pentru a simula aplicațiile pe teren ale produselor. Toate testele sunt efectuate cu ajutorul unor metode de măsurare și testare de ultimă generație, aplicând, de asemenea, standarde internaționale.
Rezistența la amoniac a fost determinată printr-un test de laborator cu un aparat de iluminat în conformitate cu standardul de testare DLG brevetat pentru utilizare în agricultură. Testul de
laborator este conceput pentru a reproduce condițiile unei perioade de utilizare de aproximativ 10 ani de expunere la zone de locuit pentru animale.
Pentru evaluarea rezistenței la amoniac, fiecare corp de iluminat a fost examinat vizual și gravimetric, iar părțile din plastic au fost examinate suplimentar prin măsurarea durității (Shore D) înainte și după testarea climatică. În plus, corpurile de iluminat au urmat un ciclu de funcționare predefinit de DLG (3 ore pornit, 1 oră oprit) pentru a evalua orice impact termic cauzat de procedurile de pornire și oprire în timpul fumigației cu amoniac.
Rezultatele arată că aparatul LED îndeplinește cerințele de testare pentru rezistența la amoniac și distanța de curățare.

www.ledvance.com

 

Share