10 ani în Europa pentru NOARK – brand cu renume mondial în domeniul electrotehnic

NOARK Electric este o companie internațională cu activitate la nivel mondial care dezvoltă, produce și distribuie echipamente și componente electrotehnice.
Compania este parte a unui grup cu peste 25,000 de angajaţi care își desfășoară activitatea la nivel global.
De 10 ani, NOARK conectează funcționalitatea, designul și inovația în toate domeniile activității electrotehnice, iar produsele sale sunt renumite pentrucalitate și fiabilitate.
În prezent, compania deține aproximativ 15% cotă de piață pe produse similare și are ca obiectiv să ajungă în top 3 producători și distribuitori de echipamente electrotehnice. Datorită cercetării și dezvoltării noastre globale, cooperării tehnice eficiente, echipei de vânzări și zecilor de milioane de euro investiți în propria noastră cercetare și dezvoltare, reușim să aducem inovații care își găsesc locul pe piețele europene.
NOARK este o companie în continuă dezvoltare și cu o creștere anuală de două cifre. În timpul pandemiei globale COVID de anul trecut, compania a înregistrat o creștere excelentă a cifrei de afaceri la nivel european cu peste 30%. Această creștere arată că marca NOARK este o parte integrantă a pieței europene.

 

Câteva proiecte realizate în care tablourile electrice au fost echipate cu produse Noark

În portofoliul din România, compania deține foarte multe proiecte de referință din toate ariile de activitate, de la spitale, hale de depozitare, spații comerciale, imobile de birouri și de locuințe.

https://www.noark-electric.ro/ro/contacte

 

 

Share