PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA- Green Electric City, certificată KNX

Green Electric City – prima companie românească producătoare de echipamente și soluții software certificată de Asociația KNX de la Bruxelles

În data de 19 august 2020 compania bucureșteană Green Electric City intra în istorie devenind prima companie românească ce poziționează țara noastră pe harta mondială a producătorilor de echipamente și soluții software certificați KNX.

 

Green Electric City are un acționariat 100% românesc și peste 11 ani de experiență în domeniul automatizărilor. Obiectul de activitate îl reprezintă proiectarea și  implementarea soluțiilor de eficientizare energetică, soluțiilor de clădiri inteligente, precum și soluțiilor personale de producție energie electrică. Cu timpul, Green Electric
City a reușit să se poziționeze drept un jucător valoros într-o piață în care know-how-ul și experiența fac diferența.
Departamentul de implementare a soluțiilor tehnice este compus din personal bine pregătit, coordonat de specialiști certificați la nivel național și internațional, reușind astfel să ducă la bun sfârșit proiecte cu grade de complexitate diferite.
Activitatea de implementare a soluțiilor tehnice KNX a dus în mod natural la necesitatea dezvoltării unei direcții noi a afacerii: cercetare și inovare de soluții hardware și software.
Misiunea companiei este de a face cât mai mulți pași către un viitor mai ecologic și mai curat.
Unul din obiectivele importante ale departamentului de cercetare și inovare a fost de a răspunde provocărilor tehnice și de aceea o parte însemnată a activității este reprezentată de alocarea de resurse pentru găsirea a noi soluții optime. Astfel a luat naștere suita de aplicații Wireeo,
cât și o serie de produse electrotehnice dedicate pentru detecția inundațiilor – I-STOP.
Povestea Wireeo a început în 2018 ca o suită de aplicații dedicate instalațiilor electrice inteligente KNX.
În momentul de față există o aplicație pentru terminale cu Android (disponibilă în Google Play) și una pentru iOS (disponibilă în Apple Store). Există trei versiuni: Lite (de test), Standard (pentru utilizatorii finali) și Pro (pentru integratori).
Portofoliul software existent este completat cu producția de echipamente hardware dedicate ce acoperă lipsurile din oferta producătorilor tradiționali sau alte nevoi de nișă. În prezent, departamentul de cercetare și inovare lucrează asiduu la dezvoltarea de produse cu comunicație KNX integrată.

Green Electric City în cifre (T3 2020):

  • aproape 200 de proiecte de clădiri inteligente realizate în ultimii ani în România și străinătate,
  • o echipă de peste 20 de oameni,
  • 7 ingineri certificați KNX,
  • circa 300 mp de showroom modern și birouri (proiectare și ofertare tehnică instalații KNX), din care aproape 100 mp pentru departamentul de cercetare-dezvoltare hardware și software,
  • circa 200 mp de depozite și spații de producție, din care circa 100 mp pentru producția de echipamente electronice,
  • 3 sedii / puncte de lucru în București.

Investește în viitor și în eficiența energetică!
Vino să îți povestim mai multe despre noi pe www.green-electric.ro sau la showroomul din Str. Vasile Lascăr 178, București.

Share