Phoenix Contact: Controler de încărcare profesional pentru stațiile moderne cu încărcare rapidă

Control Professional este controlerul nostru pentru realizarea stațiilor moderne cu încărcare rapidă din zonele publice și comerciale, precum și stațiilor de încărcare cu energie electrică de pe autostrăzi.

Cu ajutorul controlerului, puteți opera două puncte de încărcare independente: unul pentru încărcare rapidă la curent continuu conform DIN SPEC 70121 (CCS), iar celălalt pentru încărcare convențională la curent alternativ conform IEC 61851-1. Puteți implementa suplimentar o interfață CHAdeMO, prin intermediul modulelor software.
Cu ajutorul interfețelor Ethernet, RS-232, RS-485 și CAN, se pot interfața toate componentele necesare stației de încărcare, în mod flexibil, într-un sistem general. Ulterior, puteți integra stația de încărcare în sistemul de management al parcului de încărcare, al clădirii sau în cel de management energetic. Controlerul poate monitoriza permanent temperatura la contactele de putere ale fișei de încărcare prin intermediul senzorilor integrați PT1000. În funcție de programare, în cazul unei supra-încălziri, procesul de încărcare se poate opri sau puterea de încărcare se poate reduce la o treaptă inferioară. Modemul 3G integrat vă permite în plus un acces confortabil la distanță. Cu ajutorul blocurilor terminale de conectare push-in, puteți instala controlerul fără scule suplimentare și cu economie de spațiu.
Prin intermediul software-ului PC Worx, puteți programa controlerul în funcție de necesitățile dumneavoastră, în conformitate cu standardul internațional IEC 61131. Utilizați astfel întotdeauna în mod flexibil cele 16 intrări și ieșiri digitale. Astfel, controlerul poate fi utilizat în mod versatil pentru diferite cerințe și arhitecturi de sistem.
Reduceți efortul de proiectare folosind la programare funcțiile bloc pregătite în prealabil pentru comunicația cu vehiculul. Primiți licența pentru funcțiile bloc separat pe un card SD, pe care îl puteți folosi și ca memorie de program și memorie de configurare în controlerul de încărcare.

www.phoenixcontact.ro
sales.ro@phoenixcontact.com

 

Share