Philips colaborează cu Disney pentru o transformare radicală a iluminatului pentru copii

Îmbinarea între inovațiile Philips și personajele lumii Disney revoluționează lumea poveștilor și a copilăriei.

Royal Philips (NYSE: PHG, AEX: PHIA) a anunțat crearea unui portofoliu de produse de iluminat care are ca inspirație universul Disney, lumea magică a eroilor de desene animate fiind acum mai aproape de copii prin sisteme de iluminat dedicate lor.

Experiența Philips în domeniul iluminatului și mult îndrăgitele personaje Disney au puterea de a transforma camera copilului într-un spațiu ludic. Sistemele de iluminat Philips stimulează imaginația, lectura și jocurile, asigurându-le celor mici un somn profund și cele mai frumoase vise. Alăturarea cu lumea de basm Disney este pentru Philips încă o etapă a proiectelor digitale în domeniul iluminatului domestic, proiectat pentru a îmbunătăți viața de familie și timpul petrecut alături de cei dragi.

Gama de iluminat Philips și Disney are un concept inovator care se folosește de sistemul de iluminat interconectat pentru a permite copiilor să interacționeze cu poveștile și personajele Disney. Revoluționarul sistem Philips și Disney oferă părinților și copiilor posibilitatea de a conecta e-book-urile cu iluminatul, astfel făcând experiența lecturii mai plăcută și intensă prin captarea atenției celor mici. Articolele vor avea și o funcție de “lumini de confort”, printr-o lumină de joasă intensitate, care emite un scurt bliț ce îi atenționează pe copii asupra orei de deșteptare. Astfel, copiii sunt ajutați să aibă un program de somn regulat.

„În centrul dezvoltării acestui proiect dedicat copiilor stau inovația și inspirația echipei Philips. Colaborarea cu Disney combină meșteșugul și arta lor de a crea povești și personaje care stârnesc imaginația oricărui copil indiferent de vârstă, cu expertiza și inovația noastră în producerea de echipamente de iluminat. Împreună vom livra familiilor de pretutindeni un portofoliu de soluții de iluminat avansat, care are la bază dorința de a apropia oamenii prin joacă, chiar și cu ajutorul instrumentelor digitale”, a anunțat Eric Rondolat, Chief Executive Officer la Philips Lighting. “Este ambiția noastră să devenim lider de piață în soluții de iluminat, în plus ne dorim să facem experiențele de iluminat digitale să fie cât mai surprinzătoare și captivante pentru copii.”

Portofoliul de articole Philips și Disney este creat pentru siguranța copiilor, de la mecanismul utilizat și până la materialele folosite. Produsele de iluminat vor fi co-branduite și vor fi vândute în magazinele autorizate de cele două companii. Începând cu luna septembrie articolele de iluminat vor fi disponibile în Europa și SUA, urmând ca de anul viitor să intre și pe piețele din Asia și Canada.

Philips Mickey Mouse
Philips Mickey Mouse

Gama Philips Disney Imaginative Lighting:

• StoryLight and Mickey starter kit – lampă în formă de Mickey Mouse care sincronizează lumina în funcție de povestea de pe e-book sau iPad.

• SleepTime and Mickey &Minnie Mouse – lămpi pentru noptieră ce aduc magia Disney în rutina somnului, anunțând copiii asupra orei de culcare și a celei de trezire.

• SoftPals and Sulley and Mike from Monsters Inc., classic Mickey and Minnie Mouse – prieteni ai somnului, această lampă este ideală pentru lumina de veghe și pentru a crea copilului obișnuința lecturii de noapte bună.

• LED Candles and Princess, Minnie and Mickey Mouse – lumină caldă, difuză, care emite licăriri ce aduc o nuanță de magie activităților și camerei.

• LivingColors Micro lamps and Cars, Planes, Princess and Ariel – peste 64 de culori de unde îți poți seta decorul spațiului de joacă.

• LivingColors Mini and Mickey &Minnie Mouse – schimbă camera copilului într-un loc de basm, distractiv și diafan.

www.philips.com/newscenter

Share