Parteneriat Bosch Sisteme de Securitate -SONY

BOSCH Sisteme de Securitate si SONY stabilesc un parteneriat in domeniul securitatii video


• Cele două companii își unesc forțele, colaborând în domeniul soluțiilor de securitate video
• Clienții ambelor companii vor beneficia de calitatea superioară a imaginii Sony, combinată cu expertiza Bosch în analiza video și managementul eficient al ratelor de biți
• Organizația de vânzări și marketing Bosch Sisteme de Securitate va oferi suport tuturor clienților Sony de securitate video cu excepția celor din Japonia


Bosch Sisteme de Securitate și Sony Corporation au semnat un contract în vederea colaborării pentru dezvoltarea de produse și soluții inovatoare, în domeniul aplicațiilor de securitate video. Începând cu anul 2017, cele două companii doresc să își combine expertiza tehnologică pentru a stabili noi standarde în ceea ce privește imaginile video cu o rezoluție înaltă și cele capatate pe o luminozitate scăzută. Conform parteneriatului agreat, clienții securității video Sony din toate piețele, exceptând Japonia, vor fi deserviți și sprijiniți de către organizația de marketing și vânzări a Bosch Sisteme de Securitate. Parteneriatul este supus aprobării de către consiliile de concurență.

În acest parteneriat, Sony va aduce expertiza sa în calitatea și performanța imaginilor video, în timp ce Bosch va adăuga un set robust de analiză video pentru interpretarea datelor, precum și tehnologii inovatoare pentru a atinge rate de biți foarte eficiente și cerințele de stocare minimă. „Acest parteneriat va revoluționa industria securității video, de vreme ce îmbină expertiza tehnologică unică și forța a două companii importante din domeniul aplicațiilor de securitate video. Clienții pot beneficia de calitatea superioară a imagnilor Sony, precum soluțiile 4K, combinate cu managementul ratelor de biți și analiza video Bosch,” spune Toru Katsumoto, vice președintele diviziei de Produse și soluții video, Președintele de sector al Grupului de produse profesionale, Sony Corporation.
„Acest parteneriat unic sprijină de asemenea viziunea Bosch în ceea ce privește Internetul lucrurilor. Camerele de securitate video, mai exact datele pe care acestea le colectează, joacă un rol important în dezvoltarea Internetului lucrurilor. Camerele video pot fi numite „ochii internetului lucrurilor”, spune Gert van Iperen, Președintele diviziei Bosch Sisteme de Securitate.

Clienții securității video Sony vor fi deserviți și sprijiniți de către o echipă dedicată de vânzări și marketing din organizația Bosch Sisteme de Securitate, ce va oferi suport clienților, servicii post vânzare și training în diferite limbi, în 50 de țări din toată lumea. „Organizația globală Bosch Sisteme de Securitate va sprijini echipa de marketing și vânzări responsabilă pentru produsele cu brandul Sony, precum și clienții Sony, pentru dezvoltarea afacerii printr-un suport și servicii excelente”, spune van Iperen. Sony va continua să dezvolte și să fabrice produse de securitate video sub brandul său.

Informații suplimentare:
Divizia Bosch Security Systems este un furnizor global de produse, soluții și servicii pentru securitate, siguranță și comunicații. În anumite țări Bosch oferă soluții și servicii de securitate a clădirilor, eficiență energetică și automatizarea clădirilor. În anul fiscal 2015, cei peste 13.000 de asociați au generat vânzări de aproximativ 1,7 miliarde de euro*. Obiectivul nostru este să protejăm vieți, clădiri și bunuri. Portofoliul nostru de produse include sisteme de supraveghere video, de detecție a intruziunilor, de detecție a incendiilor și de evacuare vocală, precum și sisteme de control al accesului și sisteme de management. Sistemele profesionale audio și de conferință pentru comunicare de voce, sunete și muzică completează gama noastră de produse. Bosch Security Systems dezvoltă și fabrică produse în propriile fabrici în Europa, America și Asia.

Pentru informații suplimentare, accesați www.boschsecurity.com .

Share