50 de ani de pasiune pentru convertizoare de frecvență #danfossdrives50

2018 este un an special pentru Danfoss Drives, și un moment important în istoria noastră. În urma cu 50 de ani, Danfoss era prima companie ce producea în serie convertizoare de frecvență. De atunci, Danfoss a fost un precursor în tehnologia convertizoarelor de frecvență și a soluțiilor digitale ce ajută clientul să prospere într-o lume în continua evoluție.

Mândri de trecutul nostru
Danfoss Drives este o companie ce face lucrurile altfel. Suntem unici, ne-am concentrat întotdeauna 100% pe dezvoltarea, fabricarea și furnizarea convertizoarelor de frecvență de curent alternativ. Din 1968, portofoliul nostru de produse și servicii de înaltă calitate, optimizate pentru aplicații a fost conceput pentru a maximiza performanța procesului, pentru a economisi energia și pentru a minimiza emisiile.
Recunoscând potențialul de independență a conectivității, a motorului și a sistemului, Danfoss Drives le oferă clienților libertatea de a-și optimiza sistemele și puterea de a-și echipa convertizoarele de frecvență, pentru a se asi gura că optimizează soluțiile de acționare fără compromisuri și că găsesc rezultatul optim pentru provocările lor.
Prioritizând prezentul
O aniversare de 50 de ani este un moment de sărbătoare. Dar este și timpul să ne reafirmăm angajamentul față de clienții și partenerii noștri și să demonstrăm modul în care Danfoss evoluează continuu. Recunoscând și abordând megatrendul care afectează lumea de astăzi, inovăm tehnologii care, de exemplu, abordează schimbările climatice, contribuie la o urbanizare rapidă, asigură gestionarea eficientă a apei și a apelor reziduale și care elimină decalajele dintre generarea și consumul de energie. În plus, cele mai recente tendințe în domeniul automatizării și al conectivității ne permit să schimbăm modul în care lucrăm pentru a susține în continuare succesul clien ților și pentru a oferi o experiență digitală de rang înalt.
Concentrându-ne pe viitor
Profitând de decenii de experiență, Danfoss Drives este pasionat de viitor. În 2025, se estimează că peste 5 miliarde de persoane (peste 50% din populația globală estimată) vor beneficia direct sau indirect de avantajele oferite de Danfoss Drives în viața lor de zi cu zi. Baza insta lată a convertizoarelor de frecvență de curent alternativ va contribui la economisirea echivalentului anual de 60 de ore de consum global de energie.
Promisiunea noastră față de clienții și partenerii noștri este de a îi ajuta să creeze o lume mai durabilă prin furnizarea de produse, servicii și soluții diferențiate prin calitatea lor înaltă, fiabilitatea absolută și inovația avansată. Și, lucrând împreună, putem să realizăm și mai multe obiective remarcabile. Putem întări controlul, acordăm calitatea și realizăm un lucru bun pentru planetă.
Danfoss Drives este prezent de 50 de ani, dar speranțele, viziunea și pasiunea companiei și a tuturor angajaților noștri sunt încă la fel de proaspete ca și în 1968. În timp ce Danfoss Drives celebrează acest succes, va continua să lupte pentru apă curată, aer curat, energie curată și un viitor curat.
Danfoss Drives, membru al grupului Danfoss, este un lider mondial în controlul vitezei variabile a motoarelor electrice.
Începând cu anul 1968, am fost pionieri în pro ducerea convertizoarelor de frecvență de curent alternativ. Acum una dintre cele mai mari companii din industrie, oferim pasiunea noastră pentru dezvoltarea, fabricarea și vânzarea celor mai versatile sisteme de acționare din lume. Convertizoarele de frecvență VACON® formează fundația robustă pentru optimizarea aplicațiilor industriale. Unitățile VLT® joacă un rol-cheie în domeniul gestionării globale a resurselor și al automatizării fabricilor. Convertizoarele noastre de curent alternativ se adaptează la orice tehnologie a motoarelor și servesc în domeniul de putere cuprins între 0,18 kW și 6,0 MW.

 

Mai multe informatii la :

https://www.danfoss.com/en/about-danfoss/our-businesses/drives/

 

Share