Obțineți mai mult control asupra tuturor instalațiilor dvs. de securitate cu Honeywell MAXPRO® INTRUSION

Seria panourilor de control Honeywell MAXPRO® Intrusion oferă o soluție de detecție a efracției și control al accesului, complet integrată, găzduită în cloud. MAXPRO® Intrusion (MPI) face parte din familia de produse MAXPRO și utilizează MAXPRO® Cloud pentru configurare, întreținere și administrare.

MAXPRO® Cloud este o platformă de tipul Security-as-a-Service pentru administrarea complet integrată a controlului accesului, sistemului de televiziune cu circuit închis și detecție a efracției. Ideal pentru întreprinderile mici și mijlocii, MAXPRO® Cloud face ca securizarea clădirilor unitare sau a obiectivelor multiple să fie simplă și scalabilă. Utilizatorii își pot administra sistemul de securitate de oriunde și oricând prin orice browser web standard sau aplicația noastră inovatoare, premiată.
Configurarea și gestionarea de la distanță a locațiilor, dispozitivelor, tiparelor de timp și utilizatorilor reduc costurile operaționale și îmbunătățesc eficiența tuturor instalațiilor multi-locații.
Gama noastră de panouri de control compatibile cu platforma cloud facilitează instalarea cu conectivitate de tip plug and play, adresare automată a dispozitivelor și configurare de la depărtare, reducând costurile de punere în funcțiune și timpul de instalare.
– Găzduit în cloud, scalabil, expandabil, eficient, nu necesită servere sau software;
-Conectare securizată prin HTTPS și criptare pe 256 de biți, centre de date cu disponibilitate ridicată;
– Administrare integrată a sistemelor de detecție a efracției, control al accesului și CCTV cu conectarea dispozitivelor plug and play;
– Preconfigurați conturile, locațiile, tiparele de timp și profilul persoanelor, economisind timpul de instalare din locație;
– Configurați și gestionați locațiile, echipamentele, tipare de timp, grupuri de permisiuni și utilizatori asupra locații multiple, din cloud;
– Conceput pentru întreprinderile mici, mijlocii, cu locații singulare sau multiple;
– Firmware-ul panoului și actualizările perifericelor pot fi transmise din cloud fără a fi nevoie de deplasare în teren;
– Creșteți și scalați cu ușurință configurația odată cu nevoile clienților dvs.
Este necesar să vă înregistrați pentru un cont MAXPRO® Cloud înainte de a utiliza panourile de control MPI. Accesați www.maxprocloud.com/ee pentru detalii.

V-Plex® – tehnologie adresabilă de top din industrie

Honeywell MAXPRO® Intrusion folosește, de asemenea, tehnologia adresabilă V-Plex®. V-Plex® este o tehnologie brevetată care definește literalmente prețul și performanța pe o pereche simplă de fire. Folosind doar două fire în loc de patru, V-Plex® oferă avantaje semnificative față de cablajul standard sau comunicația convențională multiplexată cu patru fire, oferind capabilități economice de expansiune a dispozitivelor periferice, cum ar fi senzorii de mișcare, contactele
magnetice sau detectoarele de spargere a sticlei și identificarea individuală de către centrul dvs. de monitorizare.
Beneficiile importante ale acestei soluții sunt:
Folosind această tehnologie V-Plex®, utilizatorul poate beneficia de reduceri de costuri prin reducerea cantităților de cablu, prin consum redus de energie și prin capabilități de mentenanță facilă. Deoarece fiecare senzor V-Plex® poate fi conectat folosind două fire pentru alimentare și date, incluzând și cabluri existente, în multe cazuri, costurile sunt substanțial reduse. Dispozitivele V-Plex® utilizează cantități minime de curent, reducând nevoia de surse de alimentare auxiliare. Identificarea rapidă și precisă vă permite să observați rapid de la o tastatură sursa de alarmă și să comunicați informațiile autorităților corespunzătoare așa cum vă permite și să izolați orice element specific. V-Plex® oferă o funcție de mentenanță care economisește timp și muncă, oferindu-vă posibilitatea de a diagnostica și a identifica defectele. Aceasta înseamnă că profesioniștii în instalare și service pot ajunge în locație știind deja sursa exactă a problemei. Apelurile de service devin mult mai eficiente, reducând timpul și costurile cu forța de muncă asociate cu vizitele repetate.

Avantajele unei platforme de tip Cloud

Sistemul este ușor de instalat, utilizat și gestionat. Acesta aduce:
Costuri reduse – Deoarece este bazată pe cloud, nu este nevoie să instalați servere sau software. Pentru a-l achiziționa, instala și întreține, aveți nevoie doar de un browser de Internet și/sau o aplicație mobilă. Programarea mai multor locații durează mai degrabă ore decât zile, iar platforma poate fi operațională foarte rapid.
– Securitate ridicată – O soluție bazată pe cloud va ajuta, de asemenea, la reducerea numărului de alarme false pe care le întâmpinați. Deoarece este o soluție integrată, orice incidente pot fi identificate și tratate mai rapid. Orice timp de nefuncționare al sistemului este redus la minimum, datorită unui control continuu care monitorizează dispozitivele sistemului pentru eventuale defecțiuni sau pierderi de comunicații.

Versatilitate sporită – O soluție scalabilă bazată pe cloud vă permite să vă bucurați de noi servicii și, de asemenea, vă ajută să vă asigurați investiția pentru viitor. Vizibilitatea asupra sistemului dvs. de securitate este îmbunătățită prin caracteristici precum interfața intuitivă a utilizatorului și aplicația mobilă puternică, împreună cu un tablou de bord personalizabil care are capabilități de centralizare a vizualizării mai multor locații. Permisiunile și accesul pot fi gestionate cu ușurință asupra mai multor locații. În cele din urmă, orice actualizări de firmware pot fi instalate de la distanță, iar software-ul nostru bazat pe cloud vă va ține la curent cu cele mai recente caracteristici și funcționalități.

Pe scurt, o platformă de securitate bazată pe cloud, de nouă generație, precum MAXPRO® Intrusion, vă va face viața mai ușoară, locațiile dvs. mai sigure, eficientizând în același timp și investițiile dvs. Și totul este susținut de stabilitatea financiară și de reputația de invidiat a Honeywell. Acest lucru se dovedește deja a fi o combinație câștigătoare pentru companiile care doresc să-și eficientizeze sistemul de securitate, îmbunătățind în același timp rentabilitatea acestuia.

Honeywell Commercial Security
E-mail: SecuritySEE@Honeywell.com
www.security.honeywell.com/ee/
www.maxprocloud.com/ee 

 

 

Share