Concept nou. Design modern. Acces facil. NOILE CATALOAGE OBO BETTERMANN 2020/2021

Cataloagele  și broșurile de prezentare reprezintă o modalitate elegantă, accesibilă și eficientă de informare a consumatorilor cu privire la produsele și serviciile oferite de către o companie.  Holdingul OBO Bettermann GmbH dorește să-și surprindă partenerii și clienții săi cu produse și soluții noi, produse ce se regăsesc în noile sale cataloage internaționale 2020/2021. Într-un context normal, prezentarea acestor cataloage noi, structurate diferit de până acum, ar fi trebuit sa aibă loc în cadrul târgului internațional Light+Building de la Frankfurt, în luna martie a.c., târg ce a fost amânat pentru anul 2022 datorită pandemiei.
Pentru cunoscătorii produselor OBO dar și pentru cei care încă ne descoperă sau încă nu cunosc gamele noastre de produse, noua restructurare a cataloagelor OBO Bettermann 2020/2021 are la bază sloganul “TURNING SEVEN INTO THREE”.
Începând cu anul 2020, OBO Bettermann își dorește să vină și mai mult în sprijinul clienților săi, clienți care fac parte din mai multe categorii precum: distribuitori, instalatori, arhitecți dar și persoane fizice, oameni pentru care timpul este prețios. Prin urmare, pentru a ușura munca partenerilor noștri și pentru a se putea bucura de un motor de căutare eficient, cele 7 cataloage de prezentare produse deținute  până în prezent au fost transformate în 3 mari categorii de produse structurate astfel:

Catalog instalații industriale

Catalog instalații clădiri

Catalog instalații de siguranță

Fiecare dintre această categorie de produse conține imagini sugestive care evidențiază produsele, au un layout modern, conțin texte și descrieri concise, bine structurate dar cu suficiente informații pentru a nu lăsa nelămurit cititorul, cât și oferă posibilitatea de a putea vizualiza pe aceeași pagină cu produsul dorit alte dimensiuni ale aceluiași produs dar și accesorii compatibile cu acesta.

Astfel, pentru soluții privind noțiunea SIGURANȚĂ, cu tot ceea ce derivă și cuprinde pe larg acest cuvânt, vă invităm să descoperiți gama noastră de produse din catalogul destinat instalațiilor de siguranță și protecție.

În acest catalog veți descoperi o imagine de ansamblu, completă a tuturor sistemelor OBO de protecție și împotriva loviturilor de trăsnet, supratensiunilor și împotriva rezultatului acestor fenomene: incendiilor.

Cei care își doresc și caută idei dar și materiale calitative, ușor de instalat, cu un design modern și care respectă și îndeplinesc toate normele de calitate impuse de organismele internaționale, materiale pentru clădiri administrative, clădiri arhitecturale până la orice clădire funcțională pot vizualiza o multitudine de soluții puse la dispoziție de către OBO BETTERMANN  în noul catalog destinat instalațiilor pentru asemenea construcții enumerate mai sus.

Specialiștii OBO Bettermann nu i-au neglijat nici pe arhitecți sau pe partenerii și clienții noștri care fac parte din zona industrială și care au nevoie de un alt tip de produse destinate acestui segment. OBO BETTERMANN vine în întâmpinarea acestora cu soluții complete, compatibile, soluții facile ce pot scurta timpul de lucru și eficientiza munca noastră a tuturor. Catalogul destinat zonelor industriale este de asemenea complex cuprinzând toate materialele necesare construcțiilor de acest tip și anume de la trasee pentru conducerea cablurilor până la tot felul de cleme și doze industriale.

Toate aceste cataloage vă stau la dispoziția dumneavoastră atât în format on line cât și în varianta printată, cuprinzând peste 30000 de repere pentru instalații electrice, produse executate conform ISO 9001, orientarea noastră fiind mereu către satisfacerea cerințelor clienților noștri și adaptarea produselor noastre în funcție de aceste cerințe.

Vă putem oferi mai multe detalii și puteți vizualiza noile cataloage OBO Bettermann on line pe: www.obo.ro sau www.obo.de

Share