O experiență CODESYS completă cu controlerul de intrări-ieșiri bazat pe IPC Advantech ADAM-5560CDS, intrări/ieșiri de la distanță și HMI

O experiență CODESYS completă cu controlerul de intrări-ieșiri bazat pe IPC Advantech ADAM-5560CDS, intrări/ieșiri de la distanță și HMI

 

 

 

Noul model ADAM-5560CDS de la Advantech este un controler IPC modular și economic, bazat pe platforma integrată de proiectare CODESYS V3 și echipat cu un CPU Intel Atom D510, ce include funcții specifice controlerelor precum dispozitivul watchdog și memoria RAM cu acumulator, la care se adaugă sistemul preinstalat de operare integrat în timp real WIN CE6.0. Unitatea de bază include spațiu pentru 7 sloturi interne de I/I (digitale și analogice), care permit aplicații cu până la 224 de puncte I/I. Cele două porturi Ethernet integrate (2xRJ45) permit conectarea la diferite arhitecturi de rețea și la componentele de I/I aflate la distanță.

Pentru extinderea suplimentară a I/I externe și pe distanțe lungi, Advantech oferă o gamă constând în diverse unități de extensie a I/I la distanță. Modelele ADAM-5000TCP și ADAM-5000/485 pot fi conectate prin portul LAN TCP Ethernet de I/I la distanță sau portul intern Modbus/RTU RS 485. Ambele unități de extensie a I/I la distanță oferă spațiu suplimentar pentru încă 4 sau 8 module de I/I. Gama completă de module digitale inteligente, analogice și de contoare include seriile ADAM 6000 (bazată pe Modbus TCP Ethernet), ADAM 4000 (bazată pe Modbus RTU RS485) și ADAM 2000 (I/I pentru rețele de senzori wireless).

La baza controlerului bazat pe PC se află versiunea curentă a sistemului runtime CODESYS V3, CODESYS Control and Visualization. Sistemul de dezvoltare CODESYS de la 3S-Smart Software Solutions reprezintă un standard de piață în domeniul automatizării pentru dezvoltarea aplicațiilor conforme cu IEC-61131-3. Acest sistem gratuit de dezvoltare include toate componentele necesare pentru proiectare, toate cele 6 limbaje prevăzute de IEC-61131, un compilator pentru codurile native ale dispozitivelor, un instrument puternic de eliminare a erorilor și un configurator de proiect ușor de utilizat. În plus față de capabilitățile de programare în logică soft pură ale instrumentului de proiectare CODESYS, editorul grafic integrat permite integratorilor de sisteme să dezvolte vizualizarea-țintă, care poate fi afișată cu ajutorul unui monitor industrial suplimentar, conectat la portul VGA intern al dispozitivului ADAM-5560.

Opțiunea de vizualizare bazată pe web din CODESYS Visualization permite accesul și monitorizarea de la distanță, precum și serviciile HMI prin intermediul internetului. Browserele web standard comunică cu serverul web din controler și afișează vizualizarea utilizând standardul HTML5. Pentru funcția opțională integrată de HMI bazat pe web, WebVizu, Advantech oferă o selecție de 7 până la 12 PC-uri cu ecran tactil robuste, fără ventilatoare, bazate pe browser, din seria WOP-3000.

Advantech își aniversează colaborarea cu CODESYS prin promoția Pachetului Advantech CODESYS, aflată în desfășurare în Europa. Promoția Pachetului Advantech-CODESYS se concentrează pe modelul Advantech ADAM-5560CDS, cu sistemul runtime integrat CODESYS care oferă o platformă flexibilă și scalabilă de soluții pentru controlere bazate pe PC, pentru numeroase soluții economice destinate aplicațiilor IoT (Internet of Things), soluții de automatizare și aplicații de colectare și control al datelor din domeniile energiei, gestionării unităților de producție, gestionării aerului și apei, gestionării apelor reziduale și automatizării serelor. Promoția oferă clienților Advantech următoarele avantaje:

• Productivitate sporită grație interfeței de dezvoltare optimizate;

• Modularitate flexibilă și posibilități îmbunătățite de reutilizare grație orientării obiectelor;

• Proiectarea simplă permite opțiuni ușor de utilizat pentru configurația controlerelor și comunicații;

• Integrare completă a tuturor dispozitivelor la distanță Advantech Modbus TCP/RTU;

• Sistem gratuit de dezvoltare CODESYS, compatibil cu cele 6 limbaje PLC prevăzute de standardul IEC-61131-3;

• Orientare către aspectele practice, pentru crearea rapidă a aplicațiilor simple;

• Suficientă putere de procesare pentru proiectele de anvergură și posibilități de extensie prin adăugarea de noi instrumente;

• Instrumente armonizate, cu design uniform al funcționalității și operabilității

• Posibilități de personalizare a funcțiilor și interfeței cu utilizatorul a mediului de dezvoltare.

http://buy.advantech.eu/CODESYS+Bundle+Promotion+ADVANTE/CODESYS+Bundle+Promotion/bundle-ADVANTECH-CODESYS.htm

Share