Noile testere all-in-one pentru electricieni de la Megger

MET1000 este un tester multifuncțional de tensiune și curent care oferă electricienilor și inginerilor din domeniu un instrument multifuncțional robust și ușor de manevrat, cu cordoane de test detașabile. Dispunând atât de o bară cu LED-uri, cât și de un afișaj LCD, oferă utilizatorului posibilitatea măsurării curenților alternativi până la 200 A și tensiunilor de până la 1000 V ca/cc. Conceput pentru utilizarea zilnică, este clasificat CATIV 600 V / CATIII 1000 V iar carcasa îi oferă un grad de protecție IP65.
În plus față de testerele de tensiune și continuitate, Megger MET1000 are un clește de curent tip furcă încorporat pentru măsurarea curentului alternativ. Cu măsurători TRMS de curent alternativ, un test de succesiune a fazelor și măsurătorile de curent și tensiune, MET1000 este un tester electric cu adevărat versatil, ideal pentru utilizare în medii comerciale, industriale și domestice.
Testerul de tensiune Megger TPT420 este conceput pentru a oferi electricienilor și inginerilor din domeniu un instrument de indicare a tensiunii ușor de utilizat. Instrumentul va continua să avertizeze operatorul cu privire la tensiunile de test periculoase chiar și atunci când bateriile sunt epuizate. Atât cu afișajul LCD, cât și cu bara de LED-uri, TPT420 oferă atât măsurarea tensiunii alternative și continue – de la 12 la 1000 Vca și până la 1500 Vcc. În plus, este inclusă o funcție de măsurare a continuității cuprinsă între 0 și 500 kΩ, iar pentru siguranță suplimentară, măsurătorile de continuitate și tensiune sunt, de asemenea, însoțite de un sunet de avertizare.
Având în vedere siguranța, TPT420 este evaluat CAT IV 1000 V cu o carcasă IP64 și este conform cu cele mai recente standarde IEC / EN 61243-3 și DIN VDE 0682-401.
În plus, dotările și performanțele comune ambelor testere, vârfuri GS38 furnizate ca standard pentru a asigura conformitatea cu cele mai noi standarde, lanternă cu LED care ajută lucrul în condiții de siguranță în condiții de iluminare slabă, carcasă IP6X – care încorporează o protecție pentru degete – design ergonomic și toc pentru transportul instrumentului în siguranță, indicația de tensiune și continuitate cu avertizare acustică, un consum maxim de curent de 3,5 mA pentru a evita declanșarea nedorită a RCD-urilor și capacitatea de a avertiza operatorul de tensiuni periculoase, chiar și atunci când bateriile sunt epuizate, asigură că testerele Megger MET1000 și TPT420 îndeplinesc cerințele practice ale electricienilor și tehnicienilor de test de astăzi.

info.ro@megger.com
ro.megger.com

Share