Noile baterii Kludi Zenta Black & White: linii fluide și finisaje mereu în tendințe

București, 29 iunie 2011 – Kludi, producătorul de baterii de lux pentru baie și bucătărie, extinde gama Zenta cu seria exclusivă Black & White.

Curentul minimalist rămâne în tendințe și în acest an, iar albul și negrul completează perfect orice combinație cromatică a designului interior – de la cea clasică până la cea modernă. Și pentru că, atât în bucătărie, cât și în baie, bateriile au un rol esențial în amenajare, Kludi extinde gama Zenta – deja recunoscută datorită designului rafinat și tehnologiei avansate – cu o nouă serie de baterii în două versiuni: alb și negru.

Albul este pur și radiant, dar, în același timp, convingător datorită simplității sale, negrul este elegant și mereu actual, exprimând individualism și exclusivism deopotrivă. Ambele variante de baterii au detalii cromate și finisaj lăcuit, dând o notă de eleganță desăvârșită locuinței tale. Suprafața bateriilor Kludi Zenta Black & White își păstrează strălucirea timp îndelungat, având o rezistență crescută la zgârieturi și lovituri.

Seria Kludi Zenta Black & White include toate tipurile de baterii pentru baie și bucătărie, ușor de acționat dintr-o singură mișcare – pentru toți cei care doresc ca bucătăria și baia lor să fie complementare.

Cu noua serie de baterii Zenta Black & White, Kludi continuă linia de succes a produselor de înaltă calitate oferite la prețuri accesibile.

Despre Kludi

KLUDI este lider de piață în segmentul bateriilor de bucătărie în Germania și Austria. Fondată în Germania în anul 1926, compania are în prezent peste 1000 angajați în toată lumea și o cifră de afaceri de aproximativ 100 milioane de euro. Kludi dezvoltă și produce baterii de lux pentru baie și bucătărie, sisteme de duș și accesorii pentru baie precum și baterii medicale pentru clinici. Kludi deține fabrici în Germania, Austria, Ungaria, Polonia, un joint-venture Kludi – RAK in Emiratele Arabe Unite și centre de comercializare în România, Germania, Austria, Olanda, Franța, Polonia, Ungaria, Elveția, Cehia, Slovacia, Rusia, Dubai, Thailanda. Pentru mai multe informații vă rugăm să vizitați www.kludi.ro.

Share