NEON LIGHTING: 25 de ani în domeniul iluminatului electric

Un furnizor de soluții electrice cu tradiție

Fondat în 1991, în municipiul Cluj-Napoca, Neon Grup sărbătorește în acest an 25 de ani de activitate pe piața românească și cea europeană. Având un portofoliu impresionant de lucrări, Neon Lighting este totodată și unica societate din România prezentă mai mulți ani consecutiv (!)  la evenimentul de elită al industriei de iluminat festiv-decorativ de la Frankfurt, cu o colecție de creație și producție proprie.

Gama de servicii a societății include proiectarea, execuția și implementarea de sisteme de iluminat stradal, arhitectural, ambiental și iluminat festiv. Ca o particularitate, trebuie menționat serviciul de realizare prototipuri prin intermediul căruia Neon Lighting realizează corpuri de iluminat din creație proprie sau la comanda clientului specializat.

Totodată, Neon Lighting vinde și distribuie prin brandul propriu de retail – Magia Luminii, următoarele categorii de produse: corpuri de iluminat interior și exterior, aparataje de distribuție și protecție, panouri și cabluri electrice, surse de iluminat și produse de iluminat festiv.

Parteneri și referințe

Parteneriatele la export din Europa și Asia fac din Neon Lighting un nume redutabil pe piața din sud-estul Europei. Un exemplu recent este proiectul de iluminat festiv al localității Montreux din Elveția, cu ocazia sărbătorilor de iarnă 2015/2016.

Printre colaborările majore se numără parteneriatul de peste 15 ani cu ABB Electro Praga, prin care Neon Lighting este reprezentant exclusiv în România al ABB, lider în domeniul tehnologiilor de automatizare și alimentare cu energie electrică. De curând, Neon Lighting a devenit și reprezentant exclusiv MAKEL, un alt furnizor de elită din domeniul aparatajelor de protecție și comutatie.

Neon Lighting dorește să satisfacă dorințele clienților săi prin alinierea permanentă la cele mai noi tehnologii din domeniul sistemelor de iluminat.

www.neonlighting.ro

Share