CLASSE 300 EOS with Netatmo-primul videointerfon conectat cu asistent vocal integrat Amazon Alexa

The Evolution Of Smart

LEGRAND, ÎMPREUNĂ CU BTICINO, REVOLUȚIONEAZĂ INTERFONIA CONECTATĂ, PENTRU O LOCUINȚĂ MAI SIGURĂ ȘI MAI INTELIGENTĂ.

Classe 300EOS with Netatmo este noua unitate video internă conectată pe 2 fire/Wi-Fi cu asistent vocal Amazon Alexa încorporat. Folosind aplicația Home + Security, pe lângă apelurile video, este posibilă și gestionarea dispozitivelor din gama de securitate Netatmo, creând un sistem de securitate inteligent, simplu și rapid. Classe 300EOS with Netatmo este primul videointerfon conectat cu asistent vocal integrat Amazon Alexa.

BTicino prezintă Classe 300EOS with Netatmo, un interfon conectat revoluționar al cărui nume, The Evolution Of Smart, înglobează în sine progresul complet în domeniul soluțiilor pentru locuința conectată, pe care BTicino le-a dezvoltat în ultimii ani.
Classe 300EOS with Netatmo este primul videointerfon conectat, pe 2 fire/Wi-Fi cu asistent vocal Amazon Alexa încorporat, a cărui gestionare este totală, fie prin aplicația dedicată, fie prin comenzi vocale.
Datorită acestei caracteristici tehnologice unice, care combină toate funcțiile unui interfon cu posibilitatea de comandă vocală, experiența utilizatorului se extinde spre noi orizonturi.
Noul videointerfon conectat BTicino îți permite cu adevărat să gestionezi toate funcțiile tradiționale ale videofoniei (de exemplu, deschiderea unei porți) prin intermediul comenzilor vocale și să profiți din plin de toate celelalte funcții numeroase Amazon Alexa, integrate într-un sistem BTicino, precum controlul iluminatului, al prizelor și al storurilor. Videointerfonul devine astfel centrul de control al locuinței inteligente.
Și, ca extensie suplimentară, ai posibilitatea în plus de a gestiona dispozitivele din gama de securitate Netatmo (de exemplu, camerele Wi-Fi), realizând astfel un sistem de securitate simplu și inteligent.

 

 

DESIGN INOVATOR

Classe 300EOS with Netatmo se caracterizează printr-un design vertical și ultra-subțire, iar forma sa ușor arcuită îi conferă un stil absolut elegant și distins. Noul videointerfon conectat înglobează tot ce este mai bun din estetică, tehnologie, funcționalitate și ușurință a utilizării.

 

 

 

COMENZI FULL TOUCH


Este prevăzut cu un ecran tactil color, vertical, de 5 “ și asigură funcția de recunoaștere facială. Aceste caracteristici, precum și funcția de centrare automatăa  persoanei pe ecran și posibilitatea de vizionare în format landscape (funcție care poate fi activată cu o simplă atingere) garantează o vizualizare perfectă.

 

 

 

 

INTERACȚIUNE INTUITIVĂ


Interacțiunea cu Classe 300EOS with Netatmo este extrem de simplă și intuitivă. Interfața sa, inspirată de cea a smartphone-urilor și concepută pentru a fi utilizată de oricine, este destinată ghidării utilizatorului, furnizându-i imediat informații și sugestii.

 

 

 

 

PREMIUL IF DESIGN AWARD


Tehnologia, cercetarea și design-ul se află printre caracteristicile care au permis Classe 300EOS with Netatmo să figureze printre laureații ediției 2021 a iF DESIGN AWARD, un premiu de renume mondial care, anul trecut, a cunoscut un aflux de peste 10.000 de candidaturi.

 

 

 

 

 

 

FUNCȚII, UTILIZARE ȘI COMENZI SMART

CONFIGURARE SIMPLIFICATĂ


Pentru a putea începe să utilizezi Classe 300EOS with Netatmo, operațiunile care trebuie efectuate sunt deosebit de simple. Utilizatorul poate efectua configurarea de pe smartphone-ul său, descărcând aplicația dedicată Home+Security (disponibilă atât pentru iOS, cât și pentru Android) și urmând procedura ghidată care permite asocierea cu Classe 300EOS, prin intermediul unui Cod QR.

 

 

 

 

COMANDĂ VOCALĂ


Noul interfon conectat BTicino este primul care dispune de Alexa, o caracteristică ce face posibilă operarea prin comandă vocală a dispozitivului.
Classe 300EOS withNetatm o este prin urmare un adevărat hub care permite gestionarea funcțiilor inteligente ale locuinței. În afară de gestionarea funcțiilor videofonului, este posibilă interacțiunea cu toate funcțiile tradiționale ale asistentului vocal Amazon Alexa: ascultarea playlisturilor muzicale, reglarea ceasului electronic și a alarmelor, solicitarea orei exacte sau a informațiilor meteo sau primirea de informații cu privire la trafic și alegerea unui itinerariu de urmat.

 

 

 

APLICAȚIA HOME + SECURITY


Prin utilizarea aplicației Home+Security pe un smartphone, ai posibilitatea de a avea acces rapid la toate funcțiile videointerfonului și la funcțiile de securitate, de acasă sau din altă parte: să răspunzi la apeluri, să activezi sistemul de blocare pentru a deschide și pentru a închide poarta, precum și să vizualizezi imaginile de pe camerele inteligente Netatmo din exterior și din interior. Dacă sunt observate mișcări sau o intrare prin efracție, dispozitivul transmite alerte și notificări și activează alarma, permițând astfel să dispui de un sistem de securitate inteligent, simplu și rapid.

 

INSTALARE

INSTALAREA STANDARD PE 2 FIRE


Instalarea Classe 300EOS with Netatmo se efectuează în conformitate cu procedurile obișnuite de instalare pe 2 fire, fărăcomp licațiile specifice configurării unei rețele Ethernet.

 

 

 

 

 

CONFIGURARE SIMPLĂ ȘI INTUITIVĂ


Nu ai nevoie de cunoștințe informatice pentru configurare. Este suficientă configurarea parametrilor tradiționali ai sistemului pe 2 fire (adrese SCS ale postului extern, ale postului intern etc.). Toate configurațiile rețelei Wi-Fi și ale aplicației sunt gestionate în mod autonom și intuitiv de către utilizatorul final, prin aplicația Home+Security.

 

 

 

 

GARANȚIA COMPATIBILITĂȚII


Classe 300EOS with Netatmo este complet atibil cu Classe 300X, Classe 100X și cu toate dispozitivele BTicino care sesc tehnologia pe 2 fire. Această caracteristică garantează pentru clienții care doresc un upgrade simplu și fără nicio intervenție.

 

 

 

 

POTRIVIT PENTRU TOATE MEDIILE REZIDENȚIALE .

ADAPTAT ORICĂRUI MEDIU REZIDENȚIAL


Classe 300EOS with Netatmo este potrivit oricărui tip de locuință, locuințe individuale și  familii, în care poate fi creat un sistem de securitate inteligent și simplu, integrând camere Netatmo în soluțiile destinate coproprietarilor, unde sistemul poate fi instalat la nivel local și configurat mai departe de către utilizatorul final.

 

 

 

 

 

 

 

 

www.legrand.ro

 

Share