Murrelektronik prezintă: Mico67 – controlul circuitului de sarcină pe teren

Comunicat de presă Murrelektronik

Cât mai devreme necesar, cât mai târziu posibil: Mico, sistemul de alimentare de la Murrelektronik, este caracterizat de un comportament inteligent de oprire. Mico67 completează soluțiile descentralizate de instalare și transferă controlul circuitului de sarcină, de la panoul de comandă la locul acțiunii.

Pentru protecția electronică împotriva supracurentului, Murrelektronik oferă acum două noi module din familia de produse Mico. Modulele cu tipul de protecție IP67 sunt adecvate pentru aplicații în care sunt asigurați mulți senzori și actuatoare cu cerințe similare. Fiind prevăzute cu un conector M12-L, modulele pot fi alimentate cu până la 16A, iar în funcție de variantă pot fi, de asemenea, redirecționate. Fiecare modul este echipat cu 4 porturi NEC Class 2, codate M12-A, care, în funcție de variantă, sunt prevăzute cu siguranțe de 2A sau 4A. Acest aspect permite concepte de instalare complet noi pentru crearea soluțiilor de alimentare cu energie electrică.

Nu este necesară manufacturarea și în plus, modulele sunt rezistente la temperaturi și au o structură deosebit de compactă. LED-urile indică starea de funcționare a fiecărui port, iar prin luminarea intermitentă atrag atenția atunci când se atinge o capacitate de 90 la sută. În cazul unei suprasarcini sau al unui scurtcircuit, LED-urile luminează intermitent în culoarea roșie și Mico67 oprește imediat portul afectat. Prin deconectarea tensiunii de intrare este posibilă o resetare simplă.

Murrelektronik GmbH                                               Telefon +43 1 7064525-0 | Fax +43 1 7064525-300
Office Park 4, 4. OG/Top A.45                                  www.murrelektronik.ro
A-1300 Wien-Flughafen                                            mail@murrelektronik.at

 

Mico67 completează soluțiile descentralizate de instalare și transferă controlul circuitului de sarcină de la panoul de comandă, la locul acțiunii.

Imagine: Murrelektronik GmbH

 

 

Share