LOGUS 90

Din anul 2009, ELKO EP s.r.o. este distribuitorul exclusiv al gamei de întrerupătoare şi prize moderne LOGUS90, de la EFAPEL®, a căror calitate este dovedită de mai mult de 30 de ani de tradiţie în fabricarea echipamentelor electrice şi distribuţia acestora în întreaga lume. În România, produsele LOGUS90, sunt disponibile din 2010 prin intermediul reprezentanţei S.C. ELKO EP Instalaţii Electrice Inteligente S.R.L.

Compania EFAPEL®

  • Cea mai importantă companie portugheză concentrată pe producţia de produse pentru instalaţii electrice de joasă tensiune, elemente pentru tablouri electrice şi de protecţie, sisteme de cabluri, conectori, panouri de telecomunicaţii şi sisteme audio.
  • Fondată în 1978;
  • Cota de piaţă casnică: 41%;
  • Exportă în 48 de ţări;
  • Certificare în funcţie de ţări ale UE, Rusia şi altele.

V-aţi renovat locuinţa sau vreţi să schimbaţi designul spaţiilor din interiorul casei dumneavoastră şi nu vreţi ca dispozitivele de control al instalaţiei electrice să vă strice linia decorativă? Nicio problemă…. S.C. ELKO EP Instalaţii Electrice Inteligente S.R.L. vine în spijinul dumneavoastră cu o gamă nouă de întrerupătoare şi controlere cu design elegant. LOGUS90 este ultima creaţie a firmei portugheze EFAPEL®. Cumpărând aceste produse veţi vedea cât de multe combinaţii puteţi realiza şi veţi observa că puteţi folosi produsele LOGUS90 chiar şi pentru cele mai originale proiecte decorative. LOGUS90 nu înseamnă doar design elegant ci şi o soluţie inteligentă şi fiabilă pentru controlul instalaţiei electrice. Utilizând LOGUS90 nu veţi mai avea problema spaţiului sau lipsei cablurilor (întrerupătoarele putând fi montate oriunde).

Cu o formă geometrică definită şi prin utilizarea materialelor reale, Seria LOGUS 90 vă oferă o gamă largă de culori şi texturi, unde până şi cele mai exigente tendinţe ale design-ului găsesc o soluţie creativă. Designul luxos al ramelor este realizat din materiale naturale, în 6 linii ale Seriei LOGUS90: BASE – AQUARELLA – CRYSTAL – METALLO – ARBORE – PETRA.

Produsele LOGUS90 sunt fabricate pe baza mecanismului MEC21.

Avantajele mecanismului seria MEC21

Mecanismul seriei MEC21 cu design LOGUS90 este fabricat dintr-un aliaj plastic ignifug care, datorită durităţi şi elasticităţii sale previne distrugerea sau deteriorarea camerei mecanismului. Plasticul implementat în mecanism asigură o izolare foarte bună a părţilor conductoare ale instalaţiei. Rama de montare este integrată mecanismului. Dispozitivul complet este compact, luminos, uşor de instalat şi se asamblează cu un minim de unelte (scule). Ramele şi măştile se prind de partea frontală a dispozitivului cu „clame inteligente“, prin simpla apăsare, iar multitudinea de culori îţi permite să le asortezi cu pereţii, într-un mod simplu şi elgant.

Clamele rapide îţi permit instalarea şi ajustarea ramelor pe un perete care nu este perfect plat (două poziţii pentru cadrul de prindere) (fig. 1).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Orificiul care permite testarea funcţionării electrice a dispozitivului, fără ca acesta să fie demontat (fig. 2).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Formele şi unghiurile carcasei mecanismului permit montarea a două sau mai multe dispozitive alăturate, fără diferenţe de nivel sau spaţii între rame, dând impresia unui singur dispozitiv (fig. 3).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Grosimea de 20 mm a dispozitivului permite montarea acestuia în orice doză (fig. 4).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Conectarea şi fixarea cablurilor se face rapid printr-un sistem de canale de ghidare şi prinderea cu clame rapide, pentru curenţi de până la 10A. Pentru valori ale curentului între 10A şi 20 A se recomandă fixarea cu şuruburi (fig. 5).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Posibilitatea de a monta dispozitivul şi cu şuruburi sau alte sisteme de prindere metalice.

Share